• Головна
  • Колодій хоче знати, хто замовив проти нього фальшивку
13:33, 18 жовтня 2011 р.

Колодій хоче знати, хто замовив проти нього фальшивку

Перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій звернувся до СБУ з проханням виявити джерело походження неправдивої інформації, розповсюдженої  в інтернет-виданнях про буцімто угоду щодо продажу підприємства “Галсільліс” та звільнення його чинного директора.

Про це він сказав з трибуни сесії Львівської облради.

За словами першого заступника, достатньо уважного розгляду цього документа, щоби переконатися, що це фальшивка, зокрема, абсурдним пункт про обов`язкове звільнення чинного директора. “Та й взагалі, з юридичної точки зору це нікчемний документ” - заявив Колодій і додав, що дуже підозрілим виглядає те, що він вигулькнув напередодні звіту директора “Галсільлісу” та звіту тимчасової комісії облради на сьогоднішній сесії.

Він вимагає від СБУ з`ясувати факт існування вказаної у тому документі американської фірми та особи, що буцім підписувала угоду. Також Колодій хоче знати організаторів цієї акції і вимагає притягнути їх до відповідальності.

Голова Львівської облради Олег Панькевич зазначив, що він також звернеться до СБУ із проханням з`ясувати походження фальшивки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...