• Головна
  • Влада Львівщини підтримує використання альтернативних видів палива
17:30, 17 жовтня 2011 р.

Влада Львівщини підтримує використання альтернативних видів палива

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк 17 жовтня в рамках робочої поїздки у Мостиський район ознайомився із роботою котельні загальноосвітньої школи №2 міста Мостиська, де використовується альтернативне паливо - гранули відходів деревини.


Після ознайомлення із експлуатацією котельні голова Львівської облдержадміністрації зазначив, що основне із завдань проекту використання альтернативного виду палива – подивитись його ефективність втілення у життя.

«Під час втілення таких проектів у життя ми охоплюємо три сторони одночасно – створення робочих місць, очищення території від хаотичності заліснення і використання альтернативного способу палива як такого. Наступного року ми плануємо провести семінар з залученням фахівців та керівництва місцевих органів влади, під час якого продемонструємо економічний ефект використання такого виду палива на прикладі Мостиського району», - розповів Михайло Цимбалюк.

Також голова облдержадміністрації наголосив, що влада області буде підтримувати подібні проекти, які найближчим часом також будуть введені в експлуатацію у Буському та Сколівському районах області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...