12:30, 7 червня 2015 р.

Лiквiдацiя пiдприємств Київ

Лiквiдацiя пiдприємств Київ - завершаючий процес діяльності підриємства при відсутності правонаступництва. Ліквідація відповідно до законодавства поділяється на добровільну та примусову (за рішенням суду).

Ліквідація - припинення діяльності суб'єкта підприємницької діяльності, визнаного господарським судом банкрутом, з метою здійснення заходів щодо задоволення визнаних судом вимог кредиторів шляхом продажу його майна (ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (вiд 14.05.1992 № 2343-XII)).

Ліквідація підприємства може бути добровільною, за рішенням засновників чи іншого ограну, уповноваженого установчими документами. Причиною ліквідації підприємства може бути втрата інтересу власниками до даної діяльності, збитковість фінансово-господарської діяльності, закінчення терміну, на який було створено підприємство, досягнення цілей підприємства. Часто ліквідація застосовується для закриття допущених в процесі діяльності фінансових та юридичних помилок.

Процедура ліквідації займає 2,5-3 місяці. При цьому, забезпечується відсутність претензій з боку органів державної податкової служби та органів пенсійного фонду. Здійснення перевірок діяльності юридичної особи, що ліквідується, в такому випадку не проводиться.

В результаті проведення процедури ліквідації підприємство гарантовано буде виключене з ЄДР у повній відповідності до норм діючого законодавства, про що буде внесено відповідний запис та видане письмове повідомлення від Державного реєстратора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...