• Головна
  • Більше 90 тисяч львів’ян обстежили тиск під час профілактичної акції
16:30, 2 червня 2015 р.

Більше 90 тисяч львів’ян обстежили тиск під час профілактичної акції

Традиційно, з 12 до 22 травня, у Львові проходила щорічна акція «Днів профілактики і раннього виявлення артеріальної гіпертензії». Відтак, масовим обстеженням було залучено більше 90 тисяч мешканців міста.

Вперше виявили підвищений артеріальний тиск у 2063 мешканців

Як повідомили 032.ua у прес-службі Львівської міської ради, під час цьогорічної акції з числа обстежених вперше виявили підвищений артеріальний тиск у 2063 мешканців.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимира Зуба, завдяки проведенню профілактичних акцій, за останні роки, вдалося досягнути зниження захворюваності на інфаркт міокарда, проте захворюваність на інсульти у Львові залишається досі високою.

«Загалом, за вісім років проведення акції взяло участь 878 987 громадян, з них вперше виявлено артеріальну гіпертензію у 30 640 осіб», — зазначив Володимир Зуб.

Пацієнтам із вперше виявленою артеріальною гіпертензією призначено відповідне лікування та взято на диспансерний облік у заклади охорони здоров'я Львова.

Нагадаємо, що мер Львова став першим, хто взяв участь в акції та у присутності журналістів попросив медиків виміряти йому тиск.

Читайте також: ТОП-5 порад від головного кардіолога Львова Валентини Коваль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #акція #АТ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...