• Головна
  • Для дітей все «Зроблено з любов’ю»
Реклама
17:06, 2 червня 2015 р.

Для дітей все «Зроблено з любов’ю»

Реклама

До дня захисту дітей команда файного радіо «FM Галичина» вже вдруге подарувала маленьким галичанам акцію «Зроблено з любов’ю».

Всі дітки такі красиві, радісні, і дарувати їм свято завжди приємно і легко. Ведуча «FM Галичина» Діанка навчила діток готувати смачні дитячі страви: кольорові фруктові дерева, фруктово-овочевого песика та овочеву сову.

Свіженькими овочами та фруктами майстер-клас забезпечив гуртовий ринок Шувар. Поки одні дітки готували смачні шедеври, інші вчилися майструвати маленькі торбинки разом із творчою студією «Аграфка». Після смачного та яскравого - про корисне. Правильно доглядати за дитячими зубками, навчала дорослих та дітей лікар-стоматолог “Клініки Заблоцьких” Олена Заблоцька.

Яке свято без танців та співів? На святі “Зроблено з любов’ю” малеча та дорослі танцювали і співали разом із українським співаком Назаром Савком та дитячим гуртом «Коліжанки». Ведучі «Друзі онлайн» Макс Романюк і Галюся Батюсь на кілька годин знову стали дітьми. Проводили веселі конкурси, загадували цікаві загадки, і навіть станцювали з усіма улюблений танець «Каченят». Подарунки малечі дарував інтернет – магазин «Жабеня».

А гостинно приймав маленьких гостей та їхніх батьків ресторан «Патіфон», що у ТЦ Роксолана. Свято видалося яскравим та веселим. А тому - продовження обов’язково буде!!!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...