• Головна
  • У Львові пройде декілька маршів до річниці УПА
13:00, 13 жовтня 2011 р.

У Львові пройде декілька маршів до річниці УПА

16 жовтня у Львові автономні націоналісти проведуть свій марш під назвою «Воля народам – воля людині». Про це Вголосу повідомив один з організаторів маршу.

Збір запланований на 16 год. поруч із пам’ятником В’ячеславу Чорноволу поблизу Львівської облради.

«Воля народам – воля людині» – це одне з гасел УПА. Саме так ми назвали марш, бо хочемо нагадати, що УПА боролася за щастя для кожного поневоленого народу», - розповідає співорганізатор маршу.

Цього року буде відзначатися 69 річниця створення Української повстанської армії. Націоналісти планують колоною з двох тисяч чоловік пройтися центральними вулицями Львова прославляючи вояків УПА.

«Молодь повинна пам’ятати величні сторінки історії свого народу і знати, що українці завжди протягом свого існування боролися за своє місце під сонцем», - говорить співорганізатор маршу.

16 жовтня об 11.30 год відбудеться ще одна хода – марш Слави Української повстанської армії. Марш проходитиме за маршрутом від пл. Митної через пл. Галицьку по пр. Свободи до міської Ратуші. Участь у марші візьмуть учасники національно-визвольних змагань, громадських організацій, члени клубів військово-історичних реконструкцій, одягнених та споряджених у військові однострої періоду боротьби Української Повстанської Армії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...