• Головна
  • Футбольний клуб «Мрія» здобув перемогу з міні-футболу серед шкіл-інтернатів Львівщини
10:30, 26 травня 2015 р.

Футбольний клуб «Мрія» здобув перемогу з міні-футболу серед шкіл-інтернатів Львівщини

27 травня о 14:30 на міні-футбольному полі СК «Олімпік», що на вул. Щирецькій, 36, відбудеться нагородження переможців та учасників чемпіонату «КОПА» з міні-футболу серед шкіл-інтернатів.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Тішимося, що нам вдалося організувати цей чемпіонат серед шкіл-інтернатів та зібрати навколо цієї ідеї багато небайдужих людей

За словами о. Романа Прокопця, голови центру опіки сиріт УГКЦ, у чемпіонаті «КОПА» брало участь 5 команд зі шкіл інтернатів Львівщини. А перемогу у турнірі здобув футбольний клуб Львівського навчально-реабілітаційного центру «Мрія».

«Тішимося, що нам вдалося організувати цей чемпіонат серед шкіл-інтернатів та зібрати навколо цієї ідеї багато небайдужих людей. Звичайно, не все вдалося із запланованого, але ми не зупиняємося і наступного року будемо організовувати вже 2-й чемпіонат. Адже участь у таких спортивних змаганнях допомагає дітям в утвердженні та досягненні успіху», - розповів о. Роман Прокопець, голова центру опіки сиріт УГКЦ.

Під час церемонії нагородження переможців чемпіонату глядачі зможуть переглянути показовий футбольний матч між ФК «Мрія» та футбольною командою 2-го інтернату.

Окрім цього, для дітей виступлять творчі колективи від ТВК «Південний», а на завершення церемонії відбудуться спортивні вікторини та естафети.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #діти #міні_футбол
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...