• Головна
  • «Львівводоканал» платитиме за водопостачання на 11% більше
16:57, 7 жовтня 2011 р.

«Львівводоканал» платитиме за водопостачання на 11% більше

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зростання тарифів на водопостачання і водовідведення для ЛКП «Львівводоканал» відповідно до рішення Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг (НКРРКП) України від 30 вересня 2011 року.

Відтак «Львівводоканал» сплачуватиме за водопостачання на 11% більше, ніж раніше – 4,39 грн за м куб., і на 12% більше – за водовідведення (1,66 грн за м. куб.).

Як наголосив на засіданні виконавчого комітету в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури В. Олійник, це підвищення не вплине на тарифи для населення. «Це не стосується мешканців. Вони будуть платити за існуючим тарифом», - зазначив він.

Водночас виконком вирішив перенести на наступне засідання розгляд питання щодо підвищення тарифів на теплоенергію для ЛКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Зазначимо, згідно із рішення НКРРКП від 30 вересня 2011 року тарифи на ці послуги для комунальних підприємств мають зрости на більше ніж 60%.

Головуючий на засіданні виконавчого комітету перший заступник львівського міського голови Олег Синютка наголосив на тому, що йдеться про додаткове навантаження на міський бюджет під час поточного бюджетного року. «За рахунок чого ми будемо це компенсовувати?», - поцікавився Синютка, запропонувавши В. Олійнику звернутися із цим запитанням до Кабінету міністрів.

Як інформував zaxid.net, 22 вересня директор ЛКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж повідомив, що держава має відшкодувати ЛКП «Львівтеплоенерго» 97 млн грн за різницю в тарифах для підприємства і для населення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...