• Головна
  • Сьогодні у Львові знімають мелодраму
13:34, 7 жовтня 2011 р.

Сьогодні у Львові знімають мелодраму

У центральній частині Львова сьогодні знімають кадри для восьмисерійного фільму “Другой мужчина” (попередня назва). Зйомки відбуватимуться на пл. Ринок, вул. Вірменській, вул. Краківській, вул. Галицькій, вул. Нижанківського, вул. Валовій, на перехрестях вул. Друкарської і вул. Ставропігійської та вул. Театральної і пл. Катедральної, а також оглядового майданчика Високого Замку. Про це повідомила Анна Скок, керівник знімальної групи.

“Жанр фільму — мелодрама з елементами екшину. Режисер — Віталій Москаленко. Актори з України та Росії, - каже Анна Скок. - Всього буде вісім серій. Знімаємо матеріал у Києві та у Львові. У фільмі не будемо називати саме місто Львів. Наша мета — показати красу європейського міста. Тут нас привабила архітектура, місто чарує своєю унікальністю. Всього у фільмі кадри, які зробимо у Львові, домінуватимуть 10 — 15 хв”. 
Як повідомляють у прес-службі Львівської міської ради, у зв'язку з зйомками у центральній частині міста тимчасово перетвориться на знімальний майданчик. У зв’язку зі зніманням кінокартини, сьогодні, 7 жовтня, з 8.00 до 20.00 год. в місцях, де триватимуть знімання, буде тимчасово призупинено рух транспорту. Призупинення руху транспорту відбуватиметься на 2-3 хв., поки триватиме знімання кінодублю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...