• Головна
  • Львівських левів подарують Одесі та Києву
13:00, 5 жовтня 2011 р.

Львівських левів подарують Одесі та Києву

Завтра, 6 жовтня, Києву подарують «Вазонкового лева» зі Львова, а 7 жовтня Львів запрезентує себе в Одесі. В межах Днів Львова одеситам подарують «Львівського Лева-паяца» авторства Влодка Кауфмана. Як повідомили zaxid.net у прес-службі Львівської міської ради, 6 жовтня відбудеться презентація Львова у Києві.

В університеті відбудеться відкрита лекція заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва про Львів. На площі перед головним корпусом відбудеться виступ театру «Воскресіння». У Києві також будуть розповсюджувати листівки «Запрошуємо до Львова».

«Ми починаємо ще однин великий проект – презентацію Львова у найбільших вищих навчальних закладах України. Вже 6 жовтня відбудеться презентація в університеті ім. Т. Шевченка. В планах – презентація у Києво-Могилянській академії», - зазначила Галина Малець.

А вже 7 жовтня розпочнуться Дні Львова в Одесі. Офіційне відкриття відбудеться о 12:00 год. на вул. Дерибасівській. Участь у відкритті візьмуть мери Львова та Одеси Андрій Садовий та Олексій Костусєв, представники мерій двох міст, офіційні партнери заходу. Особливістю відкриття стануть виступи львівських акторів та одеських музикантів.

«На відкритті виступлять їхні джазові колективи, а також наші артисти. Актори театру «Воскресіння» покажуть короткий 10-хвилинний виступ. Окрім того, ми подаруємо Одесі лева. Він стоятиме на вул. Дерибасівській протягом 2 днів, поки відбуватимуться Дні Львова в Одесі. Після того Одеська міська рада визначить його подальше місце», - зазначила Галина Малець.

Протягом дня на вул. Дерибасівській роздаватимуть листівки «Запрошуємо до Львова», також відбудуться акції від партнерів заходу. Так, «Світоч» проводитиме дегустацію та продаж своїх виробів. А «Галичина» пригощатиме йогуртом студентів. Окрім того, відбуватиметься виставка-продаж «Ляльковий світ», де будуть представлені львівські авторські ляльки.

«Цього разу ми долучаємо до нашого заходу виставку-продаж громадської організації «Ляльковий світ». Одесити матимуть змогу подивитися на роботи львівських лялькарів і придбати ці ляльки», - розповіла Галина Малець.

Нагадаємо, 16-17 вересня відбулися Дні Львова у Харкові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...