• Головна
  • Ніч рекламожерів знову на екранах Львова
Реклама
10:33, 8 травня 2015 р.

Ніч рекламожерів знову на екранах Львова

Реклама

5 червня у Львові відбудеться легендарне шоу «Ніч рекламожерів». Всього лише за одну ніч гості побачать шедеври рекламної індустрії з усіх кінців світу - вся картина світу від Мексики до Японії і від Швеції до ПАР постане перед очима глядача у всьому різноманітті емоцій, культур і продуктів.

Щороку Жан-Марі Бурсіко оновлює свою добірку найбільш незвичайних і креативних роликів і випускає нову програму всесвітньо відомого шоу «Ніч рекламожерів». Прем'єра зазвичай проходить у Франції, після чого «Ніч ...» спрямовується в кругосвітню подорож, зупиняючись у сотні міст по всьому світу. Інтернаціональні, екзотичні, навіть історичні рекламні ролики, які він підбирає зі своєї неосяжної колекції, відображають не тільки тенденції розвитку реклами, а й національний колорит різних країн світу. Ніякої цензури, все гранично відкрито і відверто.

Цього разу глядач повинен гарненько підготуватися: його чекають божевільні танцюючі поні, реклама зубної пасти 1926 року, Дженніфер Лопес і Михайло Горбачов, зомбі-апокаліпсис, пісні і сентиментальні відео, серія соціальних роликів, жарти і пронизливі історії про справжніх героїв - всі ці скарби «Сінематека» являють собою концентрат життя людства в XX і XXI сторіччі.

unnamed (1)

unnamed (1)

«Ніч рекламожерів» - це не просто показ роликів, це культурний і масштабний захід, який починається задовго до входу глядача в кінозал. Це свято! Увійшовши у фойє кінотеатру, гості відразу ж потрапляють всередину багатопланового шоу з музикою і сюрпризами від партнерів та спонсорів шоу.

Пройде «Ніч рекламожерів» у кінотеатрі Планета Кіно (ТРЦ King Cross Leopolis), початок п'ятигодинного шоу о 21:00, вартість квитка складе 150-380 грн., купити які можна на internet-bilet.ua. За традицією, рекламний бенкет буде складатися з трьох відділень і двох тривалих антрактів з музикою, жартами та розіграшами призів.

Сторінка заходу https://www.facebook.com/events/802458299803221

Організатори у Львові - Творче об'єднання «Два Товариші».

З нами – Stella Artois: невід`ємна частина кращих кіноподій світу!


unnamed (2)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...