• Головна
  • У Львові пройде семінар з Айкідо Йосінкан
13:59, 4 жовтня 2011 р.

У Львові пройде семінар з Айкідо Йосінкан

У 14-16 жовтня у Львові відбудеться 24 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан. У межах семінару відбуватимуться тренування для дітей та дорослих, майстер-класи з айкідо, а також ембутакай – показові виступи-змагання (унікальний захід, спрямований на відродження старовинних японських традицій демонстрації та оцінювання якості виконання технік, згуртованості команд, чіткості та сили показаних прийомів).

Як повідомили zaxid.net у прес-службі Львівської міської ради, семінар відбуватиметься в СК «Динамо», що на вул. Вітовського.

«З березня 1997 року до цього часу ми намагались залучити до занять Айкідо якомога більше людей, запрошувати до нашого міста впливових японських та європейських майстрів цього мистецтва. В результаті, в нашій організації займається біля 200 осіб, серед яких багато як дітей, так й дорослих людей.

З 2003 року налагоджуються дружні зв’язки з різними школами Айкідо Йосінкан на Україні та у Європі, постійними гостями наших семінарів є колеги з інших міст України, з Польщі, Чехії, Росії та інших країн», - розповів організатор заходу, президент Академії Айкібудзюцу, головний інструктор Львівської обласної Федерації Айкідо Йосінкан сенсей Олександр Козловський.

До слова, вже вдруге на цю подію приїде до нашого міста майстер із Японії - голова організації Айкідо Йосінкан, син засновника Айкідо Йосінкан Ясухіса Сіода сенсей (8 Дан Айкідо Йосінкан, Токіо).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...