• Головна
  • Проблема на мільйон: чому дорогу, яка веде до Високого Замку роками не ремонтують (ФОТО)
14:04, 30 квітня 2015 р.

Проблема на мільйон: чому дорогу, яка веде до Високого Замку роками не ремонтують (ФОТО)

Відтинок шляху до Високого Замку майже вщент зруйновано. З-під шматків бруківки та залишків асфальту видніється ґрунтова дорога. Попри те, що це один з головних підходів до пагорбу, дорога роками чекає на ремонт.

Мабуть, кожен із нас погодиться, що Високий Замок одне із обов'язкових місць для відвідин в путівнику туриста. Та, аби піднятись на пагорб, мандрівникам та й місцевим жителям доводиться долати “тернистий” шлях. Попри це, чиновники вже котрий рік не можуть знайти коштів, аби відновити дорожнє покриття до однієї з головних “родзинок” Львова — Високого Замку

Чи довго чекати ремонту дороги і чи взагалі планують полагодити підхід до Високого Замку, кореспондент 032.ua з'ясував у голови Галицької районної адміністрації Миколи Захарківа.

Голова Галицької райадміністрації запевнив, що про поганий стан тієї частини вулиці знає уже давно, однак, поки що, на її ремонт годі сподіватись.

Справа в тому, що кошти на ремонт вулиць виділяють з міської казни, і цьогоріч грошей на те, щоб оновити дорожнє покриття на вул. Високий Замок, депутати міськради вирішили не давати.

За словами Миколи Захарківа, саме той шматок дороги потребує капітального ремонту, а це задоволення не з дешевих.

"Потрібна велика сума коштів. Мова йде орієнтовно про 1 мільйон гривень”

“Аби відремонтувати ту дорогу, потрібна велика сума коштів. Мова йде орієнтовно про 1 мільйон гривень”,- розповів чиновник.

Він також зазначив, що інші вулиці, які ведуть до Високого Замку в задовільному стані.

“Більшість підходів до Високого Замку в задовільному стані, як, до прикладу, дорога від від вулиці Кривоноса до шлагбауму. А саме з цим поганим відтинком дороги доведеться почекати. Скоріш за все вже до наступного року”, - пояснив чиновник.

Саме з цим поганим відтинком дороги доведеться почекати. Скоріш за все вже до наступного року”

Голова Галицької райадміністрації, пообіцяв, що дороги в районі Високо Замку поступово ремонтуватимуть. Розпочнуть з вулиці Максима Кривоноса, яка проходить біля 1-ї пожежної частини Галицького району та перетинається з вулицею Замковою. Там до ладу приведуть тротуари.

Ось як зараз, 29 квітня, виглядає відтинок дороги на вулиці:

вс

вс

Зазначимо, що поганий стан доріг - не поодинока проблема у Львові. Раніше 032.ua вже з'ясовував в чиновників, чи довго чекати ремонту дорожнього покриття на вулиці Тичини. Детальніше тут : Дорогаякрешето, алюдейвжерікгодуютьобіцянками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Високий Замок #погані дороги #ремонт дорожного покриття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...