• Головна
  • На Львівщині скандал: чиновники сільської ради видавали землю усім, крім учасників АТО
13:07, 24 квітня 2015 р.

На Львівщині скандал: чиновники сільської ради видавали землю усім, крім учасників АТО

У селі Тухля не знайшлося місця для виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Тухлянська сільська рада погоджувала виділення земель усім, окрім учасників АТО. Землю намагались отримати навіть мешканці інших областей. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

З словами чиновника, Львівська ОДА звернулась до сільських голів щодо надання земельних ділянок бійцям. Проте Тухлянська сільська рада не надала інформації щодо наявних ділянок.

З'ясувалося, що Тухлянська сільська рада уже погодила виділення 65 нових ділянок. Більше того, уже є погоджені довідки на виділення землі людям, які не мають жодного стосунку до села, а тим паче до учасників АТО.

Ось так роздає село Тухля земельні ділянки, не враховуючи тієї ситуації, яка є на Сході України, а також не віддаючи належне людям, які жертвують своїм здоров'ям і ризикують життям заради Батьківщини

"Ось так роздає село Тухля земельні ділянки, не враховуючи тієї ситуації, яка є на Сході України, а також не віддаючи належне людям, які жертвують своїм здоров'ям і ризикують життям заради Батьківщини", - підсумувала Ірина Гримак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #ЛОДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...