• Головна
  • Дошка для малювання - універсальний подарунок для творчого малюка
Реклама
17:30, 30 квітня 2015 р.

Дошка для малювання - універсальний подарунок для творчого малюка

Реклама

Перед батьками постійно постає питання, яку іграшку придбати своєму коханому дитинці, щоб його порадувати. У наш час нескладно купити практично все що завгодно, але чим більший вибір, тим складніше його зробити.

На сайті igrushki.co.ua вам надається прекрасна можливість з легкістю вибрати те, що сподобається і підійде саме вашій дитині. Для цього є відповідні категорії за віком, статтю дитини, її захопленням. Крім того, завжди можна порадитися з менеджерами, які обов'язково запропонують щось цікаве.

Універсальний подарунок - це дошка для малювання. Творчий потенціал закладений в кожній дитині, і дуже важливо його розвивати. Малювати люблять всі дітлахи - це одне з їхніх найулюбленіших занять. Воно, крім усього іншого, дуже корисно. Під час малювання у крихти вдосконалюється дрібна моторика, що безпосередньо пов'язано і з розвитком мови, а крім того, розвивається уява і фантазія, увага і посидючість. Якщо ви хочете, щоб ваше непосидюча чадо стало трохи спокійніше, можна захопити його малюванням.

Дошка для малювання - це прекрасне пристосування, яке обов'язково зацікавить дитини і сподобається йому. Дуже популярні магнітні дошки для малювання «два в одному». На одній стороні малюк зможе малювати маркерами або крейдою, а до іншої можна прикріплювати букви і цифри, що допоможе дитинці швидше вивчити алфавіт, навчитися рахувати і складати букви в слова.

Найкраще вибирати дошку, яка регулюється по висоті, щоб вона прослужила не один рік. Є також дощечки, які не треба встановлювати, а просто можна тримати в руках. Вони невеликого розміру.

Але якщо це подарунок універсальний, тобто такі, які більше підходять тільки дівчаткам або тільки хлопчикам. Наприклад, дитяча кухня для дівчаток - це просто прекрасний варіант подарунка для маленької господині. Дівчатка адже так люблять у всьому копіювати своїх мам. А що часто робить мама? Займається приготуванням. Ось і малятку хочеться встати до плити. Але робити це небезпечно і, звичайно ж, рано. У такому випадку дитяча кухня є відмінним виходом із ситуації.

Особливо подобаються дівчаткам такі кухні, де є різні ефекти (звукові та світлові), які створюють ефект реалістичного процесу готування. Малятко буде з великим задоволенням готувати прекрасні обіди своїм улюбленим лялечкам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дошка для малювання #Доска для рисования #доска для детей #рисовать маркерами #детская кухня для девочек
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,75
42,92
PLN
9,82
9,89
Оголошення
live comments feed...