Наскільки у березні подорожчав цукор та хліб

Пригадуєте ажіотаж у магазин, який виник у зв’язку із нестабільним курсом гривні. Сьогодні 032.ua публікує інформацію про те, наскільки більше ми переплатили за хлібопродукти та цукор минулого місяця

За даними, які оприлюднили у Головному управлінні статистики у Львівській області, порівняно із лютим 2015 року, загалом ціни на хліб подорожчали на 21,5%,  а ціни на цукор та солодощі зросли на 19,2%

Найбільше подорожчали пшеничне борошно пшеничне. Його вартість зросла 36,2%, хліб на 26,1%, пшоно на 25,4% та рис на 23%.

Крупи гречані, манні, перлові та ячні, пластівці вівсяні подорожчали у межах 7,1–19%. Ціни на макаронні вироби підвищились на 20,1%, кондитерські вироби з борошна – на 10%.

На 19,2% підвищились ціни на цукор та солодощі. Зокрема, цукор подорожчав на 30,8%, шоколад – на 17%, цукерки шоколадні – на 15,8%, мармелад, зефір, халва – на 13,4%, морозиво – на 12,2%, карамель – на 7,7%.

Читайте також: Наскільки у березні зросли ціни на овочі. Офіційна версія

Львів новини 032.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі