Історія про тарганів у кексі, не залишила байдужим жодного львів’яни. А активісти вирішили навідатися до пекарні «Степанків» та перевірити умови випікання виробів.
Активісти мали можливість оглянути всі приміщення, де виготовляються і зберігаються солодощі.
В усіх цехах чистота і порядок, працівники в рукавицях, халатах і шапочках
«Ми разом прийшли до висновку,що це лише прикрий випадок, і жучок, котрий якимось чином попав в кекс - це швидше виключення , а не правило. Пан Володимир (власник) зустрів нас привітно, видав халати, шапочки, бахіли і провів по усім приміщенням. В усіх цехах чистота і порядок, працівники в рукавицях, халатах і шапочках. В приміщеннях чисто, обладнання в хорошому стані. В цілому виробництво справило позитивне враження. Будемо вважати,що інцидент вичерпаний», - розповіли активісти спільноти Варта-1.