• Головна
  • У Львові посилили контроль за інтерактивними клубами
17:30, 9 вересня 2011 р.

У Львові посилили контроль за інтерактивними клубами

На засіданні 9 вересня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про посилення контролю за діяльністю комп’ютерних клубів, інтерактивних клубів, інтернет-клубів та інтернет-кафе в частині дотримання законодавства України щодо заборони організації і проведення азартних ігор та участі в азартних іграх.

Рішення виконавчого комітету внесено зміни до ухвали Львівської міської ради від 15 березня 2007 року. Пункт 2.1 цієї ухвали тепер матиме наступний вигляд:

«Спільно з управлінням освіти департаменту гуманітарної політики, районними адміністраціями, департаментом економічної політики, ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області та представниками громадськості посилити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання – власниками комп’ютерних клубів, інтерактивних клубів, інтернет-клубів та інтернет-кафе, які розташовані на території м. Львова, обмежень щодо відвідування неповнолітніми цих закладів у навчальний час, а також у нічний час (після 20:00 год. у зимовий період та після 21:00 год. у літній період) та вимог законодавства Україна щодо заборони організації і проведення азартних ігор та участі в азартних іграх, зокрема через мережу Інтернет, шляхом проведення систематичних робочих перевірок».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...