• Головна
  • «Розетка» представила весняну колекцію одягу від Mango
Реклама
13:31, 5 березня 2015 р.

«Розетка» представила весняну колекцію одягу від Mango

Реклама

Інтернет-магазин «Розетка» запропонував скористатися знижками на затишні светри, кардигани, стильні піджаки від Mango. Романтична весняна колекція вже доступна для користувачів відомого українського інтернет-магазину.

Осінньо-зимовий гардероб у виконанні Mango витриманий переважно в непомітних, спокійних тонах. Свіжа колекція Mango безпосередньо говорить про те, що весна - пора юності. Весняний жіночий одяг даного бренду просочує дух романтизму, немов парфум. У ньому відчувається спрага свободи, навіть якийсь бунтарський підлітковий максималізм. Але все це виглядає емоційно і зворушливо, без натяку на агресію.

У цьому сезоні фантазія дизайнерів підживлювалася естетикою сімдесятих. Її гнучкість і еклектичність повністю відповідає сучасним тенденціям. У весняній колекції можна виявити сліди впливу стилів хіпі та бохо - втім, без надмірності.
Замша - найактуальніший матеріал для весняного піджака. М'який замшевий піджак або куртка виглядають жіночніше за суворі шкіряні «обладунки». Не меншим успіхом користується ковбойський денім.

Кольорова гамма нової колекції відповідає сезону. Чорний і білий нагадують про ранню весну. Їх поєднання втілилося в смужках, горосі, геометричних візерунках, хитромудрих принтах. Тепліше і невимушеніше виглядають відтінки бежевого або коричневого. Зовсім по-весняному виглядають моделі червоного, синього, зеленого кольорів. На сукнях, спідницях, сарафанах знову розпускаються квіткові принти. Не втратили привабливості для дизайнерів і леопардові плями.

Повсякденний одяг марки Mango вишукано недбалий. Жіночий образ, створюваний цим брендом - романтичний, витончений, наділений при цьому внутрішньою силою і енергією. Навіть найлаконічніші, неяскраві наряди мимоволі привертають увагу. Незалежно від модних напрямів, жіночому одягу даного бренду властиві витонченість та елегантність. Mango пропонує великий асортимент речей, що бездоганно поєднуються між собою. Це дозволяє створити цілісний образ на всі випадки життя.

Зараз в Інтернет-магазині «Розетка» можна придбати жіночий одяг цього бренду за розумною ціною. У магазині представлений чималий модельний ряд з широким діапазоном розмірів і кольорів. На сторінці кожної моделі можна ознайомитися з його докладним описанням і детальними знімками. Для швидкого пошуку потрібного товару передбачена зручна система фільтрів. З її допомогою можна миттєво відшукати одяг потрібного виду, розміру, кольору і марки. Покупка в Інтернет-магазині «Розетка» відбувається швидко і просто. Передбачено різні форми оплати. Куплені товари доставляються по всій Україні.

Повну версію статті читайте на сайті B2Blogger.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...