• Головна
  • У мерії Львова кажуть, що “Гафса” їх ігнорує
13:19, 7 вересня 2011 р.

У мерії Львова кажуть, що “Гафса” їх ігнорує

Діяльністю ТзОВ “Гафса” щодо дегазації Грибовицього сміттєзвалища займеться спеціальна комісія Львівської міської та обласної рад. Про це йшлось під час спільної сесії Львівської обласної і міської рад 6 вересня.

“Діяльність ТзОВ “Гафса” -- це дуже принципове питання. Ми запрошували органи прокуратури, щоб нам дали можливість розібратись у документах, які стосуються Грибовицього сміттєзвалища. Ні на один наш заклик (письмовий, усний) ми не отримали відповіді від цього товариства, -- зазначив Володимир Шевчук, заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури. -- “Гафса” повинна звітуватись про кошти, які вона потратила на виконання робіт щодо дегазації сміттєзвалища, а ще який обсяг роботи виконала загалом за гроші Кіотського протоколу”.

Степан Кубів, депутат Львівської обласної ради, запропонував сформувати робочу групу з вивчення діяльності ТзОВ “Гафса”, зазначивши, що ефективність переробки газу у електроенергію, яку здійснює товариство, є нульовою.

Міський голова Львова Андрій Садовий сказав: “Думаю, що у комісію, яку ми створимо, потрібно буде також включити представників правоохоронних органів. І вона має бути постійнодіючою, щоб її співголови збирались кожного тижня, бо інакше це питання ми не розв'яжемо”.

Нагадаємо, що біля сміттєзвалища у Грибовичах у Жовківському районі діє мініелектростанція, де енергію вироблятимуть із газу, який виділяється із нашарувань сміття. Цим займається ТзОВ “Гафса”. А кошти компенсують в рамках міжнародного Кіотського протоколу зі збереження довкілля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...