• Головна
  • Львівський інженер розробив спеціальний «евакобус», у якому можна транспортувати поранених бійців з АТО до шпиталю (ФОТОРЕПОРТАЖ)
10:11, 26 лютого 2015 р.

Львівський інженер розробив спеціальний «евакобус», у якому можна транспортувати поранених бійців з АТО до шпиталю (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Відтепер перевезення поранених по українським дорогам не буде складним випробуванням та справжніми тортурами для наших військових.

Львівський інженер переобладнав санітарний автомобіль. Без спеціального обладнання перевести військовим цим автобусом неможливо, не кажучи і про транспортування поранених на дальню відстань.

Михайло Палюх переобладнав львівський автобус «Лайнер 9» на спеціальний "евакобус". Інженер демонтував усі крісла, частково замінив їх лавки, які при потребі можна використовувати як ліжка.

6-бб

6-бб

Конструктор посилив каркас автобусу. І на додаткових ребрах жорсткості розмістив кронштейни для польових нош. Також передбачені спеціальні полички-кріплення для медичного обладнання. А підсилювач струму дає можливість включати будь-яку реанімаційну апаратуру.  М’які ресори та ходова лайнера дозволяють транспортувати поранених швидко і без зайвих поштовхів.

 Як розповіли 032.ua у Передовій  інформаційній групі, зараз цей «евакобус» успішно працює у 66-му Львівському передовому шпиталі.

Автобус розрахований на 29 важкопоранених бійців, яких можна евакуювати із зони АТО до Харкова, Дніпропетровська або Львова.

1-бб

1-бб

6-бб

6-бб

7-бб

7-бб

3-бб

3-бб

4-бб

4-бб

5-бб

5-бб

8-бб

8-бб

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівський медик #евакобус #Лайнер 9 #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...