• Головна
  • Недоліки львівських музеїв: відсутні вбиральні та ознакування
11:31, 22 лютого 2015 р.

Недоліки львівських музеїв: відсутні вбиральні та ознакування

Проект «Нове життя музеїв», який здійснюється в рамках ініціативи Інституту міста «Social Innovation Lab» проаналізував, які недоліки є у львівських музеях.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

За результатами дослідження  музейні приміщення мають низку недоліків. Зокрема, лише 6% із них пристосовані до відвідин людьми з особливими потребами.

Цей парадокс ми схильні пояснювати першочергово низьким рівнем очікувань львів’ян щодо послуг, які надаються місцевими музеями.

У 37% музеїв відсутні вбиральні для відвідувачів. 71% львівських музеїв взагалі відсутнє ознакування тобто маршрутні вказівники. Також лише у 43% приміщень облаштовано місцями для відпочинку -  стільці, дивани, лавки.

За словами аналітика програми аналізу та досліджень Інституту міста, куратора ініціативи «Social Innovation Lab», Яніса Сінайко, попри такі недоліки, відвідувачі все одно, позитивно відгукуються про музеї.

 «Цей парадокс ми схильні пояснювати першочергово низьким рівнем очікувань львів’ян щодо послуг, які надаються місцевими музеями. Це, у свою чергу, може бути обумовлено обмеженою пропозицією у цій сфері. Саме тому в подальших планах проекту ми працюватимемо над вдосконаленням цієї пропозиції на прикладі кількох музеїв Львова», – зазначив Яніс Сінайко.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #музей
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...