• Головна
  • Спроба самогубства “Доктор Пі”: подробиці
12:08, 4 лютого 2015 р.

Спроба самогубства “Доктор Пі”: подробиці

Уже давно славнозвісний Слюсарчук не давав про себе чути. Львів'яни встигли про нього навіть забути, а ж тут з'явилась інформація про те, що замість СІЗО “Доктор Пі” перебуває у лікарні швидкої медичної допомоги

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

За попередньою інформацією, Слюсарчук хотів покінчити життя самогубством і отруївся невідомою речовиною. Хто приніс і передав засудженому отруту невідомо.

Спробу самогубства Слюсарчук вчинив у своїй камері 31 січня і уже 1 лютого, у важкому стані його доставили у лікарню швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука.

За словами начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, у лікарні пацієнт отримував посиндромну інтенсивну терапію. Щоб пересвідчитись у тому, що пацієнт дійсно на грані смерті і повинен перебувати у лікарні, наступного дня, 2 лютого, був скликаний консиліум у складі 8 лікарів. Вони рекомендували провести пацієнту комп’ютерну томографію головного мозку (КТ).

Шансів втекти у нього не було”, - зазначив Володимир Зуб.

Надавши необхідну медичному допомогу, вчора Слюсарчука перевели назад у лікарню Львівського слідчого ізолятора.

Втім місцеві журналісти припускають - самогубство “Доктор Пі” було зовсім не спробою звести рахунки із життям, це була спроба втечі. Мовляв, засуджений навмисне прийняв невідому речовину для того, щоб його перевели у лікарню швидкої допомоги. Звідти він мав утекти.

Начальник управління охорони здоров'я міськради, Володимир Зуб категорично відкидає звинувачення, що працівники лікарні були або могли бути причетні до спроби втечі.

За його словами, коли Слюсарчук був у лікарні то за ним наглядали охоронці, в сам чоловік був прикутий до ліжка кайданками.

“Впродовж перебування у лікарні у Слюсарчука була порушена свідомість. Шансів втекти у нього не було”, - зазначив Володимир Зуб.

Додамо, що випадок втечі засудженого із лікарні уже був в Україні. Тоді справа стосувалась екс-нардеп Олександра Шепелева. Він втік з лікарні швидкої допомоги у липні 2014 року, куди його доправили з СІЗО у важкому стані.

Нагадаємо, що 14 лютого 2014 року суд першої інстанції засудив “Доктора Пі” до восьми років ув'язнення за причетність у смерті 4 людей. Також слідство звинуватило його у шахрайстві та незаконній лікарській діяльності.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Слюсарчук #СІЗО #лікарня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...