• Головна
  • Майстерня добрих справ: співробітники банку «Надра» потішили сюрпризами вихованців інтернатів та дитячих будинків України
Новини компаній
12:00, 15 січня 2015 р.

Майстерня добрих справ: співробітники банку «Надра» потішили сюрпризами вихованців інтернатів та дитячих будинків України

Новини компаній

Традиційно під час новорічних свят співробітники банку «Надра» радують вихованців інтернатів та дитячих будинків приємними і корисними подарунками: одягом, книгами, іграшками, канцелярським приладдям, а також солодкими сюрпризами. Так, із 19 грудня 2014 року по 14 січня 2015 року у рамках щорічної соціальної акції фінустанови «Подаруй радість дітям!» банкіри відвідали 27 дитячих соціальних закладів по всій Україні, в яких живуть і навчаються понад 1 тис. дітей.

На знак вдячності юні вихованці інтернатів та дитячих будинків влаштовували для своїх гостей новорічні вистави і запрошували відвідати їх знову.

Зокрема, співробітники Черкаського регіонального управління банку «Надра» (ліцензія НБУ № 21 від 21.11.2011 р.) вже десять років поспіль привозять подарунки у Вільшанську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей, які потребують корекції розумового і фізичного розвитку. Вихованці інтернату завжди з нетерпінням чекають банкірів і готують для них приємні сюрпризи. Цього разу діти разом із вихователями потішили відвідувачів святковим концертом із піснями і театралізованими постановками.

DSC_2477DSC_2577Свято наближається

«Ми завжди дуже раді, коли нас відвідують, особливо якщо це дитяче свято, – діляться враженнями Ліля і Артем, юні вихованці Вільшанської школи-інтернату. – Бажаємо, щоб у Новому році банкіри про нас не забували і ще частіше приїжджали в гості».

Тепло та радісно зустрічали фахівців банку «Надра» і діти з притулку №1 в Одесі. Співробітники фінустанови приїхали в гості до дітей у святвечір, 6 січня. Вихованці притулку дуже раділи подарункам і віддячили банкірам новорічними піснями, різдвяними колядками та віршами.

Самі ж викладачі дитячих соціальних закладів говорять про те, що увага, яку банкіри дарують їхнім вихованцям, дуже цінна і важлива для формування особистості дітей.

Тетяна Княгицька, директор Цюрупинського дитячого будинку-інтернату (Херсонська обл.), у якому виховуються 115 дітей віком від 4 до 16 років: «Це чудово, що на життєвому шляху наших діточок зустрічаються люди, які несуть добро і ласку, щирість і чуйність. Ми від усього серця вдячні банку «Надра»! Сподіваємося, що й надалі фінустанова братиме участь у таких добрих справах».

Марія Мазур, директор Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини і дітей з ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки (Вінницька обл.), у якому виховуються 65 дітей віком від 1 місяця до 7 років: «Соціальні проекти для сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які співробітники банку «Надра» проводять щороку у нашому закладі, справді необхідні. Діти постійно потребують уваги, душевного тепла і спілкування. Вони завжди дуже раді гостям, залюбки беруть участь в ігрових програмах і конкурсах».

Нагадаємо, акція «Подаруй радість дітям!» у банку «Надра» щорічно стартує в День святого Миколая і триває до кінця новорічних свят. До традиційного соціального проекту долучаються тисячі співробітників, клієнтів і партнерів фінустанови.

www.nadrabank.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...