• Головна
  • Як стати помічником Святого Миколая. ТОП-3 можливості зробити добру справу
17:05, 1 грудня 2014 р.

Як стати помічником Святого Миколая. ТОП-3 можливості зробити добру справу

Ви мрієте допомогти Святому Миколаю, але не знаєте як? 032.ua підготував для Вас ТОП-3 події, завдяки яким Ви подаруєте віру в диво тим, хто цього справді потребує і допоможете Миколаю зробити добру справу

1. Акція “Миколай про тебе не забуде

parad_138269135182

Організатори набирають волонтерів, які стануть помічниками Святого Миколая 18 грудня, а також роздаватимуть у центрі Львова солодощі.

Для того, щоб стати волонтером необхідно зареєструватись ТУТ. Згодом пройти вишкіл, сформувати групу та спакувати подарунок на Фабриці Святого Миколая.

18 та 19 грудня волонтери - помічники Миколая будуть приходити з подарунками безпосередньо до домівок дітей сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей з особливими потребами, а також організують святкові заходи для дітей в сиротинцях, інтернатах, лікарнях.

Також Ви можете допомогти, якщо принесете канцтовари, солодощі, одяг на Фабрику Святого Миколая до 17 грудня. Фабрика розташована у Палаці мистецтв.

Додамо, акція відбувається вже 13-й рік поспіль

Контакти:

Email: [email protected]

Довідки за тел: (032) 247 29 09

2. Візьміть лист з ялинки

Сьогодні, 1 грудня, в холі Ратуші розмістили ялинку з листами дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Для того, щоб допомогти Святому Миколаю Вам потрібно зайти до міськради, взяти лист, купити те, що зможете і принести волонтерам.

«Кожна охоча людина може стати помічником святого Миколая, взяти лист, придбати подарунок. Ми просимо придбати хоча б частину речей, які вказані у листі. Дуже наголошуємо на відповідальності людей, адже у зв’язку з подіями в країні, ми не маємо меценатів, як це буває щорічно, які дають речі для цих дітей. Просимо, якщо ви взяли лист, то купіть хоча б щось, не стільки важливі самі подарунки, як сама увага. 17 грудня кожен Помічник матиме змогу разом з нами відвідати дітей та поділитись з ними своїм теплом та увагою», - розповіла Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді».

Збір подарунків відбуватиметься з 11 до 16 грудня. У Львівській міській раді на 5-му поверсі, каб. 519, з 9.00 до 19.00 год.

Вручення подарунків відбудеться 17 грудня, кожен Помічник святого Миколая матиме змогу разом з організаторами відвідати дітей, та особисто передати їм подарунки.

Контакти:

Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді», організатор проекту тел. 096 65 90 140

3. Листи дітей з інтернатів до Св. Миколая чекають на Вас також в Мальтійській службі допомоги

img_28452

Мальтійська служба допомоги вісімнадцятий рік поспіль ініціює акцію «Святий Миколай – дітям з інтернатів». У них є листи, які написали діти з інтернатів та сиротинців до Чудотворця з надією на подарунок.

Допомогти можна так:

- взяти лист дитини до Святого Миколая та спакувати персональний подарунок;

- зробити пожертву безпосередньо на сайті або на сторінці Facebook кредитною карткою;

- зробити благодійну пожертву в касі будь-якого банку;

- придбати речі, які можна подарувати дітям (засоби гігієни, канцтовари, спортінвентар, іграшки, білизну);

- зробити пожертву в скарбничку.

Контакти:

Офісі Мальтійської служби допомоги розташований за адресою: вул. Акад. Богомольця, 8/2 (код 237).

Телефон: 275-12-00

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...