• Головна
  • Річниця УПА, приїзд Кучми та водій-порушник, якому плювати на пішоходів, - підсумки вчорашнього дня
Підсумки дня
08:28, 15 жовтня 2014 р.

Річниця УПА, приїзд Кучми та водій-порушник, якому плювати на пішоходів, - підсумки вчорашнього дня

Підсумки дня

Другий Президент України Леонід Кучма приїхав до Львова не з порожніми руками.

Вчора, 14 жовтня до Львова приїжджав Леонід Кучма. Мета візиту – фортепіано, яке Кучма подарував музичній школі-інтернату. Додамо, що Леоніда Даниловича зустрічали оплесками, а потім посадили в почесному першому ряді поруч із мером Львова Андрієм Садовим. Фортепіано – стало подарунком для дітей в честь дня народження екс-президента. В такий спосіб, Леонід Данилович вирішив відзначити своє 75-річчя. Опісля вітальних слів, для Кучми та всіх гостей влаштували концерт. Школярі продемонстрували свої вміння гри на скрипці та на фортепіано.

Фортепіано – стало подарунком для дітей в честь дня народження екс-президента

Здивував вчора львів’ян водій автобусу №15, який вирішив оминути затор на вул. Підвальній та скоротив шлях через площу Ринок, яка вже декілька років є пішохідною зоною. Грубе порушення зафіксовано на фото, чекаємо пояснень від чиновників про те, що буде з водієм, який так себе повів.

Вчора львівські націоналісти відзначили 72-гу річницю створення УПА. На панахиду, яка відбулась на Марсовому полі прийшли сотні львів’ян. Як це відбувалось, дивіться відео та фото. Своєрідним квестом привітали націоналістів і львівські пластуни. Новим для святкування стане ватра, що відбудеться після квесту на площі Ринок біля фонтану «Діана». Протягом 12 років ветерани УПА отримують пільги від міської влади – пільги на оплату «комуналки». Місто пам’ятає своїх героїв. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Леонід Кучма #підсумки дня #УПА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...