• Головна
  • У Львові постраждалих в АТО реабілітуватимуть за методикою професора Бубновського
14:01, 10 жовтня 2014 р.

У Львові постраждалих в АТО реабілітуватимуть за методикою професора Бубновського

Вже у жовтні перші п’ять постраждалих учасників АТО розпочнуть безкоштовну реабілітацію у Центрі Бубновського.

На даний час соціальні працівники працюють із сотнею постраждалих львів’ян учасників АТО. Після надання медичної допомоги чимало наших захисників, для повернення до повноцінного життя, потребують кваліфікованої реабілітації.

Унікальністю методики є не лише направленість на хвору частину тіла пацієнта, а й оздоровлення організму в цілому та покращення якості життя

 «Ми безмежно вдячні нашим благодійникам, які готові відкривати серця та підтримувати у нелегкий час сім'ї постраждалих та служби міста, які працюють із цими сім’ями, адже здоров’я громадянина є основою щасливого життя», - зазначила Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спочатку лікар огляне пацієнта, а згодом виконуються різноманітні вправи, які дозволять скоротити больовий синдром та час реабілітації.

 «Протягом проходження реабілітації пацієнта спостерігається динаміка його одужання, реабілітологи в команді з лікарями  індивідуально працюють з хворим, програма постійно корегується таким чином, щоб максимально швидко та ефективно вирішити проблему та побороти недугу. Унікальністю методики є не лише направленість на хвору частину тіла пацієнта, а й оздоровлення організму в цілому та покращення якості життя», - розповіла Наталія Касаткіна, директор клініки «Центр реабілітації Бубновського».

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #професор Бубновський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...