• Головна
  • До Львова приїде професор з Оксфордського університету, щоб розповісти львів'янам про сектанство
10:41, 29 вересня 2014 р.

До Львова приїде професор з Оксфордського університету, щоб розповісти львів'янам про сектанство

Сьогодні, 29 вересня, у сесійній залі Львівської обласної ради відбудеться відкриття VII Екуменічного соціального тижня – академічна конференція «Відповідальність християнина у сучасному суспільстві».

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМР. 

За словами організаторів, ті, хто прийде на форум матиме можливість послухати виступи цікавих спікерів.

Зокрема, на форумі буде виступати професор богослов’я з Оксфордського університету (Велика Британія) Грехем Вордвиступить з доповіддю «Царство Боже: інша сторона сектантства»; Марина Ставнійчук, радник Президента України, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України, розкаже про «Актуальні аспекти забезпечення принципу верховенства права та екуменізму на сучасному етапі розвитку України»; Ігор Тодоров, доктор історичних наук, професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Донецького національного університету, розкриє тему «Соціально-політичний вимір ціннісних орієнтацій сучасного Донбасу».

Додамо, конференція розпочнеться о 13.00 год. екуменічною молитвою за мир в Україні.

Довідка

Екуменічний соціальний тиждень (ЕСТ) – всеукраїнський суспільний Форум, який прагне об’єднати ресурси громади, влади, соціальних організацій, Церков, ЗМІ та освітян навколо вирішення актуальних проблем суспільства, базуючись на загальнолюдських цінностях та Соціальній Доктрині Церкви, тим самим стимулюючи екуменічний діалог у соціальній сфері. 7-ий Екуменічний соціальний тиждень триватиме з 29 вересня по 4 жовтня у м. Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #форум християнства
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...