• Головна
  • Уряд не забиратиме гроші у Львова, щоб відправляти їх на відновлення території, які не контролюються Україною, - Яценюк (ВІДЕО)
12:00, 18 вересня 2014 р.

Уряд не забиратиме гроші у Львова, щоб відправляти їх на відновлення території, які не контролюються Україною, - Яценюк (ВІДЕО)

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що ці гроші будуть викрадені російськими терористами.

"Уряд не забиратиме гроші у Львова, Полтави, Києва, Житомира, у пенсіонерів, медиків, вчителів, щоб відправляти їх на відновлення територій", - сказав Арсеній Яценюк.

На відбудову зруйнованого Донасу гроші дадуть українські олігархи. Прем’єр також доручив Мінфіну підготувати законопроект про створення спеціального фонду відновлення окремих територій Донецької і Луганської областей.

Цей фонд повинен наповнюватися, по-перше, з пожертв і фінансування від українських олігархів

«Цей фонд повинен наповнюватися, по-перше, з пожертв і фінансування від українських олігархів. Друге – це має бути міжнародна донорська допомога. І третє – ми з держбюджету можемо давати кошти на окремі території, якщо ми відновимо повністю контроль над всією територією, підприємства почнуть працювати і платити податки в центральний бюджет.
Формула запропонована дуже чітка: скинулися - і відновлюйте. Всі разом, а не за рахунок цілої України. Це буде чесно і справедливо», - сказав Арсеній Яценюк.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Арсеній Яценюк
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...