• Головна
  • Де купити сейф у Львові? З доставкою
Реклама
10:00, 13 вересня 2014 р.

Де купити сейф у Львові? З доставкою

Реклама

Атмосфера нашої країни практично доводить: «порятунок потопаючого справа рук самого потопаючого». У підсумку берегти у кого-небудь зібране наполегливою працею надбання може бути приводом «сюрпризів». Та й примітивно зберігати вдома "під матрацом" є не кращий варіант. 

Сейф - завжди був спеціальним затишним місцем для збереження цінних речей. Правда до вибору сейфа потрібно поставитися зі спеціальною підготовкою. Підібрати непримітне місце, виміряти зовнішні розміри і, виходячи з формату цінностей, вибрати або виготовити сейф з потрібним класом захисту від зломів і вогнестійкості. 

В Інтернет-магазині Сейфи.УКР зумієте підібрати сейф з максимально підходящими Вам розмірами і властивостями, а ще замовити виробництво за власними вимогами до розмірів і функцій, а також з доставкою до Львова на склад або ж до дверей вашого будинку або офісу. 

перейти-в-каталог-на-укр

перейти-в-каталог-на-укр

Простіше, безумовно, прямо звернутися до консультанта, з проханням вибрати підходящий для Вас сейф. Але пропонуємо також ознайомиться особисто з тим, які сейфи бувають. 

Основні види сейфів:

• Звичайні / Побутові

• Зломостійкі

• Вогнетривкі

• Одночасно стійкі перед зломом і вогнестривкі.

• Вбудовувані (в стіну або підлогу)

• Депозитні

• Збройові 

Звичайні сейфи - найзнаменитіші сейфи для будинків і офісів. Зроблені для збереження дрібних цінностей, під охороною. Можуть прикріплятися до стіни або ж підлозі, правда при цьому немає взломостойкости. 

Зломостійкі сейфи - мають невелику кількість класів Зломостійкості, прикріплюються до підлоги / стіни. З пастками, захисними пластинами, замок і двері з охороною, і так далі. 

Вогнестійкі сейфи - зроблені для охорони цінностей від пожеж, але не від злому. 

Сейфи, які поєднують в собі одночасно стійкість до злому і вогнестійкість - найкраще рішення для будинків і офісів. Об'єднують в собі значно кращі якості Зломостійкості і вогнестійкості. 

Якщо Ви ще не закінчили ремонт, то ви можете встановити вбудований сейф, і це допоможе Вам заощадити місце в кімнаті, а також буде вашим таємним місцем зберігання цінностей. 

Депозитні сейфи - зроблені для поступового збору коштів і цінностей через спеціалізовану двері. І лише у власника ключа від замка є доступ до вмісту сейфа. 

Збройові сейфи - підготовлені для зберігання рушниці або пістолета. 

Співробітники нашого магазину підберуть підходящий для Вас сейф, відповідно до необхідних Вами розмірами, призначень та відповідно до Вашого бюджетом, а також доставимо і встановимо. 

Очікуємо Ваших дзвінків або пишіть і замовляйте! 

(056)716-66-50

(067) 5399504

(050) 9274823

e-mail: [email protected]

Сайт: http://сейфи.укр/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...