• Головна
  • Терміново: активісти просять врятувати бійців львівської 24 механізованої бригади, які залишились напризволяще в АТО
16:16, 4 вересня 2014 р.

Терміново: активісти просять врятувати бійців львівської 24 механізованої бригади, які залишились напризволяще в АТО

На кону життя наших хлопців.

Перший і третій батальйон 24 ОМБР знаходиться на фронті  з перших днів АТО. Більшість з них без ротації з березня. Мужні чоловіки пережили декілька «котлів» на кшталт в Іловайську і до останнього стояли в Луганському аеропорту.

Мужні чоловіки пережили декілька «котлів» на кшталт в Іловайську і до останнього стояли в Луганському аеропорту

За словами активістки Ольги Кухарук, чоловіки без прикриття вирвались із оточення у Луганському аеропорту і повернулись в базовий табір чекати подальших наказів.

«Вернулись в чому були... Згоріло все... Від першої БТГР механізованої бригади залишився один Урал і кілька одиниць бронетехніки. Але вище оперативне командування, яке розташовувалось у селі неподалік, замість приймати рішення про ротацію і укомплектацію бригади технікою і боєприпасами, при перших влученнях Градів та Смерчів залишило позиції, наказавши залишкам бригади чекати наказу (кілька днів тому)», - пише активістка.

Протягом двох днів табір накривало «Смерчами» - знищено табір, залишки техніки, склади з боєприпасами. Бійцям вдалось відступити без втрат лише завдяки тому, що вони встигли вчасно окопатися та вивести кілька одиниць техніки.

Багато в чому вони і тримаються, бо комбриг не дає впасти духом. Але страшно уявити як йому самому зараз! 

«Хлопці тримаються з останніх сил. З ними справжнє командування, справжні офіцери - їх комбриг, їхній "батько", як вони його називають. Багато в чому вони і тримаються, бо комбриг не дає впасти духом. Але страшно уявити як йому самому зараз! Підставляти під Смерчі тих, хто тобі вірний бо нема наказу!», - пише Ольга Кухарук. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #24 бригада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...