• Головна
  • Львівська ОДА запропонує перерозподілити кошти з обласних програм на потреби армії та соціального захисту родин загиблих військових
18:05, 28 серпня 2014 р.

Львівська ОДА запропонує перерозподілити кошти з обласних програм на потреби армії та соціального захисту родин загиблих військових

Станом на 22 серпня обласні програми, які фінансуються з бюджету Львівської області, виконані в середньому на 37%.

Динаміка їх виконання щотижнево зростає. Окремі з них виконані на 100% (понад 5 програм). Є й такі програми, де фінансування не розпочато – це пов’язано із уточненням програм та, в окремих випадках, із їх резервуванням. Останнє зроблено з метою переведення коштів на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ.

Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Йосиф Ситник під час засідання президії обласної ради.

Від військових частин, які розташовані на теренах Львівщини та які беруть участь в АТО, а також ВМКУ Західного регіону, вже надійшло кілька звернень в ОДА щодо додаткового фінансування їхнього матеріально-технічного забезпечення (взуття, одяг, автозапчастини, лікарські засоби та ін.).

Йосиф Ситник повідомив, що ОДА на найближчій сесії ЛОР 9 вересня запропонує перерозподілити кошти обласних програм для потреб армії.

«Зокрема, – продовжив перший заступник голови ОДА, – ми запропонуємо перевести кошти з програми розвитку малого підприємництва, де акумульовано і передбачено 500 тис. грн.; з програм інноваційного розвитку та виставкової діяльності, де передбачено по 400 тис. грн.; програми розвитку лісового господарства, де передбачено понад 1 млн. грн.»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ЛОР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...