• Головна
  • У Львові біженець з Луганська пішов до армії, аби служити в АТО (фотофакт)
20:17, 24 серпня 2014 р.

У Львові біженець з Луганська пішов до армії, аби служити в АТО (фотофакт)

Днями Львівський військкомат взяв на службу переселенця з Луганську. 

Олександр каже, у в Донецьку у такому проханні йому відмовили. Про це 032 повідомили у відділ по роботі з громадськістю Львівського обласного військового комісаріату.

Олександр розповідає, що намагався потрапити до війська ще з самого початку конфлікту на сході України

«Олександр розповідає, що намагався потрапити до війська ще з самого початку конфлікту на сході України. Для цього він у березні цього року поїхав до Дніпропетровська. Та там у військкоматі йому відмовили. Мотивували, що для армії він вже не підходить, оскільки йому 47 років», - йдеться у повідомленні.

В Луганську Олександр мав власний бізнес, який щомісяця приносив йому 10 тисяч гривень. А коли прийшли терористи бізнес занепав.

«Окрім цього він не зміг дивитися, як гинуть люди за незрозумілу ЛНР. Він не зміг дивитися, як установка «Град», яку терористи встановили біля його будинку, стріляла по Луганському аеропорту, де перебували НАШІ українські військові. Там окрім родини, його більше нічого не тримало. Тому виїхав на Закарпаття», - йдеться у повідомленні.

Патріот знову прийшов до  до військкомату та встав на військовий облік

Зараз вік перебування в армії збільшили до 60 років. Почувши це, патріот знову прийшов до  до військкомату та встав на військовий облік.

«Не дочекавшись обіцяного телефонного дзвінка разом із дружиною поїхав до Львова.  Першим ділом пішов до районного військового комісаріату. Його одразу розподілили в одну з військових частин. Тепер Олександр проходить бойове злагодження та чекає наказу аби поїхати на Схід захищати свою землю», - йдеться у повідомленні.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #військкомат Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...