• Головна
  • Вперше в Україні: на Львівщині зробили протезування військовослужбовця, який втратив ногу в боях на сході України
20:08, 12 серпня 2014 р.

Вперше в Україні: на Львівщині зробили протезування військовослужбовця, який втратив ногу в боях на сході України

На Львівщині – вперше в Україні – було успішно й оперативно проведено протезування військовослужбовця, який втратив ногу в боях на сході України.

Про це повідомив під час наради із членами Ради оборони Львівщини начальник Військово-медичного клінічного центру західного регіону Іван Гайда, інформує прес-служба 

За словами Івана Гайди, 36-річний військовослужбовець із Житомирщини Володимир, який виконував завдання у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, вже не тільки зробив перші кроки під наглядом лікарів-протезистів та техніків Львівського протезного заводу, а й зміг вирушити додому, де продовжить реабілітацію.

Нагадаємо, 23 липня 2014 року Верховна Рада України ухвалила зміни до Закону України “Про реабілітацію інвалідів в Україні” щодо забезпечення виробами медичного призначення, технічними та іншими засобами реабілітації учасників антитерористичної операції, які постраждали під час її проведення.

Ухвалення цього законопроекту дозволило надавати оперативну допомогу щодо забезпечення протезно-ортопедичними виробами та технічними засобами реабілітації для учасників антитерористичної операції до встановлення групи інвалідності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #протезування #Гайда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...