• Головна
  • У Львові відбувся семінар щодо юридичних питань розвитку ринку нерухомості
16:25, 3 серпня 2014 р.

У Львові відбувся семінар щодо юридичних питань розвитку ринку нерухомості

Питання пов’язані із операціями на ринку нерухомістю є завжди актуальними, не зважаючи на те - чи зростає економіка чи відбувається рецесія, оскільки, вкладати свої активи в нерухомість у Львові завжди було вигідно. 13 липня Юридичною компанією «Лігалейд» було проведено юридичний вечір «Юридичні аспекти здійснення операцій з нерухомістю» в готелі Нобіліс. Спікерами цього вечора були представники всіх державних органів, які мають відношення до нерухомості.

Першим доповідачем був керуючий партнер Юридичної компанії «Лігалейд» Бачинський Тарас Володимирович, який фахово розповів про всі наявні ризики при набутті права власності на нерухомість та дав поради як цих ризиків можна уникнути. Ця тема викликала у гостей багато питань, оскільки на ринку нерухомості, на жаль, існує багато ризиків для покупців нерухомості.

Однією із найцікавіших доповідей була доповідь директора департаменту містобудування міста Львова Андрія Петровича Павліва, який розповів про плани розвитку міста. Всі присутні відзначили, що доповідь була цікавою всім так, як стосувалася міста Львова і всі могли побачити як місто має розвиватися в найближчі роки.

Наступним доповідачем був начальник Управління державного контролю у сфері містобудування Інспекції ДАБК у Львівській області Зенон Миколайович Полюга, який розповів присутнім про те як забезпечується контроль за дотриманням державно-будівельних стандартів.

На завершення юридичного вечора були ще дві коротких доповіді від начальника відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у Львівській області Святослава-Данила Богдановича Юськіва «Про особливості здійснення реєстрації права власності на нерухомість». Також не менш цікавою була доповідь юриста юридичної компанії «Лігалейд» Василечко Наталі Володимирівни «Про перспективи розвитку в Україні державного-приватного партнерства».

Учасниками юридичного вечора були керівники та засновники будівельних компаній, представники банків, агенти нерухомості, маклери, юристи. Всі відзначили актуальність поданої інформації та висловили подяку директору Юридичної компанії «Лігалейд» за проведений юридичний вечір.

Партнерами заходу виступили Готель «Нобіліс» та Мережа виномаркетів «Wine time»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...