тема для обговорювання
11:23, 20 липня 2014 р.

Вирок

тема для обговорювання
Всі плани Путіна щодо України вибухнули разом з Boeing
Станіслав Бєлковський

До 17 липня бойовики "ДНР" і "ЛНР" збили 16 українських літаків і вертольотів. Серед них був і борт, збитий під Луганськом в перший день "перемир'я" Іл-76 з 49 військовослужбовцями на борту.

Проте Європа на той момент як би співчувала українцям, але пов'язана з Росією тисячами взаємовигідних договорів і мережами хоч і невидиміх, але міцних корупційних зв'язків, вустами Ангели Меркель, Олланда та інших твердила - ведіть переговори. Україна пробовала заперечувати - з терористами переговорів не ведуть, а потім під натиском все ж пробувала і, отримуючи закономірний результат, кричала цивілізованому світу, що кожен день "мирного процесу" вартує  життя десятків наших співвітчизників. А Європа закривала вуха, щоб не чути крики українських матерів, вона закривала ніс, щоб не чути мерзенний запах тероризму, що виходить від "ДНР" і "ЛНР" і вимагала - давайте спробуємо ще раз домовитися.

Збитий 17 липня Боїнг-777 прирік на смерть не тільки 298 ні в чому невинних пасажирів. Він остаточно поховав усі спроби надати бойовикам "ДНР" і "ЛНР" героїчний флер романтичних борців за незалежність "Новоросії". А Володимир Путін постав перед усім світом у непристойному, як для політика, вигляді. Політика, який не просто підтримує терористів, політика, який дав їм зброю, і судячи з усього, навчених професіоналів, здатних збивати літаки, які літають на висоті 10 тисяч метрів. І тепер "ДНР" і "ЛНР" з розряду локальної української болю остаточно переросли в проблему міжнародної політики.

Нагадаємо, що на Борту збитого Боїнга-777, перебували 192 громадянина Нідерландів (у одного з них було також громадянство США), 44 малайзийца (включаючи 15 членів екіпажу і двох дітей), 27 громадян Австралії, 12 - Індонезії (у тому числі одна дитина), 10 - Великобританії (у одного з них було також громадянство ПАР), чотири громадянина Бельгії, четверо - Німеччини, троє - Філіппін, по одному громадянину Канади та Нової Зеландії.


Сеанс самовикриття

Незграбні спроби, незважаючи на незаперечні докази перенести відповідальність за збитий Боїнг-777 на Україну, легко спростовуються не лише численними відео - та аудіосвідоцтвами, даними спецслужб і елементарною логікою. Хвастощі самих бойовиків і відео російських телеканалів, які поквапились повідомити про черговий трофей ополченців - стало кращим підтвердженням факту того, хто ж насправді збив літак.

Через 17 хвилин після падіння Боїнга-777 міністр оборони "ДНР" Ігор Гиркин (Стрільців), публікує повідомлення від ополчення: «В районі Тереза тільки що збили літак АН-26, валяється десь за шахтою «Прогрес». Попереджали ж не літати в «нашому небі», а ось і відеопідтвердження чергового пташкокопаду. Пташка впала за терикон, житловий сектор не зачепила, мирні люди не постраждали», - іронізував головнокомандувач "ДНР".

А ось переговори Ігоря Безлера "Біса", який також рапортує російському куратору про збитий Ан-26.


Це відео журналістів російської телекомпанії, які, продовжуючи думати, що бойовики збили Ан-26, встигли видати в прямий ефір радісне повідомлення.

Українське ж СБУ детально простежило весь "бойовий шлях" російського "Бука", яким був збитий "Боїнг-777". Детальніше про це можна прочитати тут.

У ЗМІ вже пройшла інформація, що всіх російських військових, які обслуговували ЗРК "Бук", вже знищили як небезпечних свідків.

На сьогодні ситуація навколо авіакатастрофи як і раніше напружена. На місці трагедії-злочини бойовики "ДНР" ведуть себе як люди, які отримали свій законний "трофей". Вони не тільки крадуть особисті речі загиблих пасажирів "Боїнга-777", але і самі тіла загиблих. Чи для подальшого перепродажу родичам, то для того, щоб приховати докази. Чорні ящики також судорожно намагаються переправити в Москву. Але всі ці гарячкові дії мають зворотний результат. Для усього світу вже  ясно, хто насправді несе відповідальність за збитий "Боїнг-777". Підтвердження цьому заяви Обами, Меркель, Ердогана, Кемерона.

Два шляхи Путіна


У президента Росії Володимира Путіна після загибелі 298 пасажирів від рук озброєних російським зброєю терористів, залишилося тільки два варіанти розвитку подій.

Перший - швидко і остаточно злити "ДНР" і "ЛНР" - під приводом того, що ми раніше допомагали чудовим "ополченцям", а ось з терористами "нам, великої і правової держави" не по дорозі. У разі перекриття кордонів та відсутність підкріплень свіжою силою, боєприпасами і технікою остаточне військовий поразок "армії" "ДНР" і "ЛНР" питання декількох днів.

Проект "Новоросія" закривається раз і назавжди, лідери бойовиків у разі перетину кордону арештовуються, а швидше просто фізично знищуються, щоб прибрати неугодних свідків. Росія обговорює питання здачі Криму, по можливості, зробивши так, що реальне повернення півострова буде оформлено в майбутньому, в послепутинскую епоху. Ну, а Киселевы і Соловйови знімають цикли передач під загальним умовною назвою "Які звірі виявилися "ДНР" і "ЛНР" і як вони підло скористалися бажанням Росії допомогти братньому народу".

Другий шлях страшний і жахливий - хоч він означає швидкий кінець Путіна і подальший стрімкий розпад Росії. Але поки це станеться, і Донбас, і, можливо, сама Україна опиниться в пеклі страшної війни. Це якщо Путін, розуміючи, що він став остаточно нерукопожатним на Заході, зважиться піти на пряме і широкомасштабне вторгнення в Україну.


Україна неминуче переможе в цій війні - тому що у неї буде все для того, щоб це стало неминучістю - народ, готовий битися союзники готові допомагати самою сучасною зброєю і грошима і, головне, - сила величезної моральної переваги над ворогом. Але все це обійдеться десятками тисяч жертв, величезними руйнуваннями, мільйонами викривлених доль.

Російський письменник Дмитро Биков зазначив, що події початку 21 століття містичним чином нагадують події минулого століття, на щастя, у набагато менших масштабах.
Дай Бог, щоб 1 серпня 2014 не став схожий на 1 серпня 1914 (початок Першої світової війни).

Але збитим "Боїнгом" вирок "ДНР", "ЛНР" - вже винесено. Він остаточний і оскарженню не підлягає. У підручниках історії про них напишуть як про терористів, свершивших один із самих жорстоких терактів в історії людства.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Боїнг 777 #Амстердам - ​​Куала-Лумпур
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...