• Головна
  • Львів’яни гинуть в АТО, волонтери збирають речі. Все для того, аби перемогти цю війну, - підсумки дня
Підсумки 17 липня
08:00, 18 липня 2014 р.

Львів’яни гинуть в АТО, волонтери збирають речі. Все для того, аби перемогти цю війну, - підсумки дня

Підсумки 17 липня

До Львова привезли тіла вісьмох загиблих військових, яких терористи розстріляли під Зеленопіллям. Перше, на що звертаєш увагу – це вік. Юнаки, які ще не встигли пожити, створити родину, порадіти життю, наробити помилок…

Комусь з них виповнилось 22 роки, комусь - 27… Всі вони молоді та живі тепер лише у наших серцях.

Сьогодні, 18 липня, о 12.00 год у львівському храмі в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла відбудеться прощання із молодими солдатами, які поклали своє життя за нас. Відомо, що усіх Героїв поховають на Личаківському кладовищі.

Ще одна сумна та резонансна звістка про львівського солдата. Роман Кратко помер у літаку під час транспортування після обстрілу в Зеленопіллі… Впродовж п’яти днів активісти розшукували чоловіка в усіх лікарнях Львова та України, а знайшли мертвим. Хлопець помер у літаку під час транспортування.

А тим часом у Луганському аеропорту, де перебувають львівські військові, не припиняється стрільба. На даний час не відомо, чи є серед загиблих львів’яни, однак війна забрала ще життя одного військового, поранено декілька чоловік.

Окрім того, оприлюднено інформацію, що за минуло добу загинуло п’ять військових, 11 - отримали поранення. В України також є докази, що стрільба ведеться з території Росії. Є відео, на якому видно чіткі позиції нашого ворога. У мережі з’явилось декілька відеороликів, які виклали в інтернет … росіяни. На відео чітко видно, що стрільба по українським землям йде з РФ.

Львівські волонтери не припиняють збирати «гуманітарку» в АТО. Найбільше нашим солдатам не вистачає тепловізорів, рацій та окулярів. Ці та інші речі збирають для львівських солдатів з 24-ої окремої бригади. Передають навіть генератори, які вдається дістати з Швейцарії.

Допомога потрібна також солдатам, які вже повернулись до Львова із зони АТО і зараз лікуються у військовому шпиталі. Волонтери передали медикаменти, які коштували 30 тисяч гривень. Зараз волонтери збирають гроші на прилад, який має врятувати ногу львівському солдату. Ціна питання – 16 тисяч гривень. Гроші потрібні оперативно, оскільки прилад взяли в борг. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #підсумки дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...