• Головна
  • Кнут чи пряник? Правоохоронці Львівщини заявили про готовність змінювася на краще
19:07, 17 липня 2014 р.

Кнут чи пряник? Правоохоронці Львівщини заявили про готовність змінювася на краще

Про це сьогодні, 17 липня повідомив Дмитро Загарія, начальник ГУ МВС України у Львівській області, інформує кореспондент 032.ua

У Львові розпочалась підготовка та проведення експерименту з удосконалення діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ Головного управління МВС України у Львівській області.

За словами Дмитра Загарії якщо вони зуміють реалізувати проект реформування міліції у Львівській області, то відновлять довіру населення до міліції.

«Особовий склад міліції готовий до початку такого процесу. Є бажання людей, наші фахівці будуть задіяні у здійсненні цього проекту. Ми будемо сприяти Експертній раді та всім робочим групам. Ми готові відкрити всі свої активи та інформаційні можливості, аби члени робочих груп якомога повніше оцінили напрямки діяльності, які треба реформувати.

Насамперед треба реформувати блок міліції громадської безпеки, адже ця ланка найбільш наближена до населення. Якщо ми реалізуємо цей проект, то зуміємо відновити довіру населення до міліції. Ми будемо сприяти цьому процесові та сподіваємось на плідну співпрацю з усіма членами робочої групи», - розповів Дмитро Загарія, начальник ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, МВС України започаткувало експеримент з удосконалення діяльності підрозділів ГУМВС України у Львівській області. Це рішення, розроблене Експертною радою при МВС України, спільно з фахівцями міністерства, було затверджене відповідним наказом МВС України № 622 від 01.07.2014. Згідно з Наказом, з 1 липня до 31 жовтня 2014 року здійснюватиметься підготовка та проведення експерименту з удосконалення діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ Головного управління МВС України у Львівській області.

Окремим завданням експерименту стане пакет пропозицій до МВС щодо запровадження місцевої міліції та інновацій у сфері забезпечення прав затриманих осіб – від електронних терміналів реєстрації усіх відвідувачів райвідділів до надання дозволу затриманим особам, які поміщені до ізоляторів тимчасового тримання, користуватися телефоном.

Для координації цієї роботи була створена Комісія з питань організаційно-методичного супроводження експерименту на чолі з начальником ГУ МВС України у Львівській області Дмитром Загарією.

Згідно з наказом МВС України № 622 від 01.07.2014, будуть створені робочі групи за напрямами: проведення аналізу сучасного стану органів і підрозділів Головного управління МВС України у Львівській області; оптимізація структури; взаємодія органів місцевої влади з міліцією; реформування діяльності підрозділів Державної автомобільної інспекції; запровадження нових показників ефективності роботи; зміни в процедурах кадрової роботи; запровадження моделі community policing у роботі з населенням, підвищення рівня прозорості та відповідальності в діяльності.

До складу зазначених робочих груп будуть залучені досвідчені фахівці органів внутрішніх справ, науково-педагогічні працівники, а також (за згодою) представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...