• Головна
  • Новини зі сходу України: від уламку на дитячому майданчику загинув 10-місячний малюк
09:27, 26 червня 2014 р.

Новини зі сходу України: від уламку на дитячому майданчику загинув 10-місячний малюк

«Перемир’я» продовжується в односторонньому порядку. А від жорстокості терористів нерви здають навіть у лікарів та міліціонерів.

Вибух пролунав у Антрациті на дитячому майданчику. Малюк разом із бабусею гуляли біля власного будинку. Немовля померло у "швидкій" по дорозі до лікарні.

«Був на чергуванні, оперував дітей, між операціями пішов покурити, почув вибух. Через 10 хвилин покликали анестезіолога в приймальне відділення, він констатував смерть 11-місячного хлопчика. Ходив на нього потім дивитися, уламок потрапив чітко в серце (ранка 0,5 на 0,5 см в районі 4-5 ребер зліва). Більше ушкоджень немає. Плакали усі міліціонери, я, реанімація, приймальне відділення…. Будь проклята війна», - написав у соціальній мережі медик, який працює в лікарні, куди привезли маленького хлопчика.

Речниця луганської міліції Тетяна Погукай написала у Фейсбуку, що стріляли з підствольного гранатомету.

 луганськ

 Щодня львівські матері та дружини не відходять від екранів телевізорів, щоб дізнатися хоч якусь інформацію про синів та чоловіків, які з Львівщини поїхали захищати східний кордон України. Подія з малюком також вразила координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

 «Терористи обстрілюють позиції сил АТО, підривають залізниці, захоплюють нові адмінбудівлі. Гинуть і мирні громадяни. У тому числі - діти. Лікарі повідомили, що від вибуху загинув малюк. Уламок потрапив у серце. Я не знаю, якою треба бути тварюкою, щоб стріляти з «підствольника» по дитячому майданчику. Як це взагалі можливо? Одне слово – нелюди», - написав Дмитро Тимчук у Фейсбуку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...