• Головна
  • Сонячний колектор руками школярів, Кіноровер та яєчня з допомогою сонячних променів, - найцікавіше в рамках Тижня сталої енергетики
13:23, 25 червня 2014 р.

Сонячний колектор руками школярів, Кіноровер та яєчня з допомогою сонячних променів, - найцікавіше в рамках Тижня сталої енергетики

Сьогодні, 25 червня, у Львові відбудуться екологічні ігри для дітей, майстер-клас зі складання сонячного колектору, фотовиставка та інші заходи. Згодом колектор залишать в школі «Надія» назавжди.

Окрім того, в рамках Тижня на Левандівці буде Кіноровер. Усі, хто хоче крутити педалями та дивитися кіно, приходьте сьогодні о 21.00 год. на вул. Сяйво.

Також сьогодні у дворику Ратуші триватиме виставка енергоефективного обладнання, на якій різноманітні компанії презентуватимуть сонячні колектори, світлодіодні лампи і світильники, компактні децентралізовані системи вентиляції, каміни для опалення, нагрівальні панелі, сонячні водонагрівні датчики та інше. Зокрема, кожен охочий зможе підсмажити яєчню чи підігріти воду для чаю з допомогою сонячних променів. Сьогодні останній день цієї виставки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тиждень сталої енергетики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...