• Головна
  • В ногу з часом: львів’яни зможуть оплачувати «комуналку» через додатки у мобільних телефонах
09:06, 24 червня 2014 р.

В ногу з часом: львів’яни зможуть оплачувати «комуналку» через додатки у мобільних телефонах

У Львові з’явиться інтерактивна «Панель управління містом», електронні картки громадянина та інші гаджети

Компанія «Майкрософт Україна» та Львівська міська рада підписали Меморандум про взаєморозуміння, що допоможе місту відкрити нові можливості для економічного зростання за допомогою технологій. Про це 032 повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові працюватиме інтерактивний туристичний портал, який дозволить гостям Львова отримувати якісні послуги та необхідну інформацію, а також портал міської ради, який допоможе владі міста швидше реагувати на проблеми та потреби міста.

Керівництво муніципалітету Львова планує впровадити й електронну картку громадянина, мобільні додатки для оплати комунальних та інших послуг, перехід на електронних документообіг, та об’єднання інформаційних систем усіх державних установ та комунальних служб, тощо.

«Ініціатива Microsoft City Next за допомогою сучасних технологій допомагає містам вирішувати найбільш важливі питання в соціальній, економічній та політичній сферах та розвивати сучасні процвітаючі громади,- говорить Дмитро Шимків, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна». – Приєднавшись до ініціативи, Львів став на шлях технологічного розвитку, що покладе початок впровадженню електронних проектів у регіоні та дозволить залучити громадян до процесів управління і розвитку міста».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Панель управління містом
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...