• Головна
  • Офіційні продажі iPhone 5 стартують у «Фокстроті»
Реклама
15:08, 23 червня 2014 р.

Офіційні продажі iPhone 5 стартують у «Фокстроті»

Реклама

У торговельній мережі «Фокстрот» 26 червня 2014 року рівно о 12:00 стартують продажі найбажаніших у всьому світі смартфонів від компанії Apple. У найбільшої мережі ПТіЕ України можна буде придбати модель iPhone 5s 16Gb за 10 999 гривень, а модель iPhone 5c 16Gb - за 9399 гривень.

Для фанів «яблучного» бренду у «Фокстроті» діє вигідна пропозиція покупки iPhone 5s або 5c в 0%-й кредит1 до 24 місяців: 458 гривень на місяць за модель 5s, 392 гривні на місяць за модель 5c.

Умови придбання айфону у Фокстроті

- Українці дочекалися появи сертифікованих iPhone UA в офіційному роздробі, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - І це знакова подія не тільки для наших клієнтів, але і для «Фокстроту», так як ми системно працюємо над збільшенням частки «білого» ринку побутової техніки та електроніки в Україні, а прихід сертифікованого iPhone 5 на вітчизняний ринок - заявка на результат в цій роботі.

«Білі» айфони вигідно відрізняються від своїх «сірих» аналогів, що ввозяться в Україну неофіційно. Так, IMEI (індивідуальний номер телефону) сертифікованого девайса від Apple, придбаного у «Фокстроті», заноситься в базу Укрчастотнагляду - і легальному покупцеві не загрожує відключення абонента від мережі. Також володар "білого" смартфона топ-класу отримує апарат, який не збирають як конструктор по частинах, а поставляють моноблоком. А гарантія виробника дозволяє замінити девайс, що вийшов з ладу, на новий iPhone, а не ремонтувати його у випадку поломки. Крім цього, офіційний статус айфона забезпечує збереження персональних даних. Придбавши ж несертифікований iPhone, покупець ризикує отримати підроблений смартфон, відновлений після поломки, зібраний з підручних запчастин підпільними компаніями або крадений апарат, який буде заблокований компанією Apple, перетворившись на іграшковий девайс за дорослою ціною.

 «П’ятірочки» від Apple будуть у наявності в обмеженій кількості магазинів «Фокстрот», розташованих у містах: Київ, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Біла Церква, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Макіївка, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький. Але фани «яблучного» бренду зможуть придбати сертифіковані флагмани Apple в будь-якому з 233 магазинів мережі, розташованих в 115 населених пунктах України. Для цього покупцю досить замовити iРhone 5s або 5c на сайті за допомогою послуги «Pick-up» і забрати покупку у найближчому магазині «Фокстрот».

При покупці культового iРhone 5s або 5c в мережі магазинів «Фокстрот» покупець отримує у подарунок пакет послуг2, що включає до 50 мобільних налаштувань.

Але на цьому приємні сюрпризи не закінчуються. Всі, хто придбають у «Фокстроті» iРhone 5s або 5c з 26 червня по 06 липень 2014 року, отримують можливість стати власником3 сертифікату «Фокстрот» на 10 000 гривень, що, фактично, поверне щасливчику суму, рівну вартості покупки.

Спеціально для столичних жителів «Фокстрот» приготував додатковий бонус - серію тест-драйвів, де будуть висвітлені всі основні можливості iPhone 5. Усіх бажаючих запрошено 26 червня 2014 року з 12:00 до 20:00 в магазини «Фокстрот», розташовані у Києві на пр. Московський, 21 та на вул. Горького, 50. Відвідувачі, які взяли участь у тест-драйві іміджевих смартфонів від Apple, можуть стати учасниками акції, за результатами якої 10 «тест-драйверів» отримають4 по одному сертифікату номіналом 500 гривень на покупки в «Фокстроті».

З детальними умовами акцій можна ознайомитися на сайті інтернет-магазину «Фокстрот»: http://www.foxtrot.com.ua/ru/article/1048.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки і побутової техніки в Україні . Перший магазин торговельної мережі був відкритий в 1994 році, і станом на червень 2014 року в Україні налічується 233 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» . Магазини представлені в 115 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає більше 216 364 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte&Touche в 2013 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. У компанії працює більше 8000 чоловік. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи, що дозволяє мережі «Фокстрот» впроваджувати інноваційний європейський досвід першою в Україні.

1. Под фразою «0%-й кредит» мається на увазі кредит зі ставкою 0,01% річних від заборгованості (термін - до 24 місяців; авансовий внесок - від 0% від вартості товару, оплата комісій банку залежить від обраної програми кредитування), що пропонується ПрАТ «Альфа-Банк» (Ліцензія НБУ №61 від 05.10.2011р.). Деталі уточнюйте у представників банку, що знаходяться в магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому». Інформація про кредит надається на правах реклами. Сума місячного платежу є орієнтовною і визначається за правилами математичного округлення з розрахунку на вказану кількість платежів. Банк залишає за собою право відмовити у видачі кредиту без пояснення причин. Деталі дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

2. Мається на увазі надання права придбати послугу «Сервіс» FoxMaster» налаштування смартфона «Standard» пакет «Standard» за акційною ціною - 1 грн. з ПДВ (ціна до акції визначається публічною офертою «Сервіс «FoxMaster», розміщеної на сайті www.foxtrot.com.ua) при купівлі смартфона iPhone 5s або iPhone 5c в мережі магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому» в період з 26.06.2014 по 06.07.2014. Умови «Сервіс» FoxMaster» налаштування смартфона Standard» регулюються публічною офертою «Сервіс«FoxMaster», розміщеної на сайті www.foxtrot.com.ua. Деталі акції запитуйте у продавців-консультантів.

3. Особи, що бажають взяти участь у цій акції, повинні в період з 26.06.2014р. по 06.07.2014р. придбати в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» смартфон iPhone 5s або iPhone 5c і відправити на короткий номер 2701 смс-повідомлення з унікальним кодом, який вказаний в чеку на покупку цього смартфона. 7 липня 2014р. з усіх тих, хто відправив унікальний код на номер 2701, шляхом випадкового відбору буде обрана одна людина, яка отримає право придбати подарунковий сертифікат «Фокстрот» номіналом 10 000 гривень за 1 грн. з ПДВ. Вартість відправки SMS на номер 2701 - 0,60 грн. для абонентів МТС, 0,50 грн. для абонентів Київстар, і 0,59 грн. для абонентів life :). Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ. Тільки для повнолітніх. Технічний партнер акції: ТОВ «Центр глобальних повідомлень Україна» м. Київ, 04119, вул. Авіаконструктора І. Сікорського 8, БЦ "Флора-парк". Деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

4. Особи, які бажають взяти участь у цій акції, повинні 26 липня 2014р. з 12:00 до 20:00 прийти в один з магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», що знаходяться за адресою: м. Київ, пр. Московський, 21 або м. Київ, вул. Горького, 50, протестувати новий смартфон iPhone 5s або iPhone 5c, зробити цим смартфоном свою фотографію і викласти її на своїй сторінці в одній із соціальних мереж з хештегом «# тестую iPhone у Фокстрот». У 21:00 26 червня 2014р. з усіх осіб, які виконали дії, зазначені вище, шляхом випадкового відбору будуть обрані десять чоловік, які отримають право придбати по одному подарунковому сертифікату «Фокстрот» номіналом 500 гривень за 1 грн. з ПДВ. Деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...