• Головна
  • Для того, щоб побудувати зупинку напроти Привокзального ринку знесуть декілька стовпів та перенесуть колії (ФОТО)
Суспільна думка
09:10, 19 червня 2014 р.

Для того, щоб побудувати зупинку напроти Привокзального ринку знесуть декілька стовпів та перенесуть колії (ФОТО)

Суспільна думка

Активістам цікаво,чому ці зупинки не продумали ще на етапі проектування, а вирішили встановити, коли колії давно на своєму місці?

Вчора розпочали роботи по обладнанню трамвайних зупинок навпроти привокзального ринку на маршруті №11, що на вул. Городоцькій, 155. Зупинки побудують за рахунок зміщення колій та доведеться зносити стовпи.

Для того, щоб побудувати зупинку напроти Привокзального ринку знесуть декілька стовпів та перенесуть колії (ФОТО), фото-1

«Для забезпечення вимог до облаштування трамвайних зупинок, ми зміщуємо колію у сторону міжколійного простору з обох боків навпроти центрального входу у Привокзальний ринок», - говорить Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

У Фейсбуку в спільноті За якісний транспорт активно обговорюють ці дії.

«Виникають прості запитання:

1. Чи не можна було передбачити зупинкові майданчики ще на етапі проектування і будівництва трамвайної лінії до Депо №1?

2. Які пріоритети у наших транспортників? Логічніше було б зупинку робити ближче до Приміського вокзалу, а не до огидного торжища, якому не місце у Львові. Якщо зупинка буде біля базару, то вона приваблюватиме пільговиків, а не платних пасажирів, які вибирають ТЦ "Скриня". До речі, цей ТЦ міг би стати спонсором будови зупинки...», - пишуть активісти у Фейсбуку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зупинка на Городоцькій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...