• Головна
  • Через загиблих військових на сході львів'яни оголосили Порошенку нові вимоги
22:05, 15 червня 2014 р.

Через загиблих військових на сході львів'яни оголосили Порошенку нові вимоги

Сьогодні, 15 червня на львівському Євромайдані відбулося віче, в результаті якого львів'яни оголосили свої вимоги до президента України Петра Порошенка

Подаємо  резолюцію сьогоднішнього віче на Львівському Майдані повністю:

просимо Вас бути пильними при нових призначеннях і не довіряти посади людям, які заплямували себе корупцією та прислужництвом режиму Януковича

«Шановний пане Президенте!

Ми шоковані останніми подіями на сході, насамперед трагедією поблизу Луганська, де загинуло 9 членів екіпажу літака і 40 десантників і висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих. 
Минув перший тиждень. Якщо брати усю президентську каденцію - це крапля в морі, але для українського суспільства це великий відрізок часу. Ми очікували від Вас в перші дні чітких радикальних кроків, які дозволили б стабілізувати ситуацію. Натомість ми маємо трагедію, яка сталася під Луганськом. 

Ви маєте кредит довіри від українського народу - знайте, що він вичерпний. 

Нагадуємо, що Майдан не розійшовся - вогонь Майдану запалив серця мільйонів українців, тому сьогодні суспільство готове брати на себе відповідальність, а не довіряти управління всіма процесами представникам влади, як це було раніше. Сотні волонтерів вирішують питання постачання продуктів, засобів зв'язку, обмундирування. Добровольці об'єднуються в батальйони та частини територіальної самооборони і захищають свою землю від агресора. 
Занадто висока ціна була покладена українським народом, самопожертвою героїв Небесної сотні, тому ніхто не опускатиме рук, і однозначно буде добиватися досягнення цілей Майдану - побудови справедливої та успішної Української держави.
Ви маєте кредит довіри від українського народу - знайте, що він вичерпний. Тому просимо Вас бути пильними при нових призначеннях і не довіряти посади людям, які заплямували себе корупцією та прислужництвом режиму Януковича.

Ми вимагаємо від Вас:
- Негайно здійснити комплекс заходів, які дозволять стабілізували ситуацію на сході і нейтралізувати загрозу тероризму. 
- Підвищення ефективності АТО, відсторонення від участі в операції офіцерів, які не дбають про життя солдатів.
- Належного забезпечення учасників АТО технічними засобами, обмундируванням та харчуванням, підвищення доплат для українських військових.
- Негайного розпуску Верховної Ради, проведення дострокових парламентських і місцевих виборів, адже в місцевих радах по всій Україні залишаються десятки тисяч депутатів, обраних від Партії регіонів та КПУ.
- Реформи правоохоронних органів та судової системи, створення умов для незалежного судочинства»

Заяву підтримано Львівським Майданом і опубліковано у соціальній мережі Facebook у спільноті «Євромайдан Львів».

Нагадаємо, у Львові також запустять «ракету» до Порошенка. В такий спосіб активісти Автономного Опору попросять президента призначити чесного губернатора

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Порошенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...