• Головна
  • Львів’яни змусили Садового завтра скасувати концерти Alfa Jazz Fest (ФОТО,ВІДЕО)
доповнено
15:44, 14 червня 2014 р.

Львів’яни змусили Садового завтра скасувати концерти Alfa Jazz Fest (ФОТО,ВІДЕО)

доповнено

А сьогодні програма скоригована

Сьогодні, 14 червня мер Львова зустрівся із громадськими активістами з приводу скасування джазового фестивалю, оскільки в Україні жалоба за вбитими 49 військовослужбовцями. 

За словами журналіста Руслана Зайця спочатку Садовий не йшов на поступки, втім згодом погодився і на завтра усі концерти скасують. 

Подаємо повний текст спільного звернення Самооборони Львівщини, Економічного бойкоту. Львів та Народного контролю до Садового щодо відміни Аlfa Jazz Fest через трагічні події на Луганщині: 

"Вельмишановний патріоте України, Андрію Івановичу!
Не хотіли би псувати вам безтурботного джазового настрою. Але цієї ночі Україну сколихнула трагічна новина – від рук російських окупантів загинуло одразу півсотні українських військових.
У цей самий час у серці Галичини – славетному місті Львові - люди відриваються на організованому росіянами Alfa Jazz Fest. Вам як міському голові Львова варто припинити ці веселощі.
Коли в Україні йде війна, наші земляки покладають голови за цілісність держави, проводити концерти і фестивалі – це наруга над загиблими. Чимало зірок шоубізнему скасували концерти через ситуацію в країні. Знаменитий етнофестиваль «Підкамінь» перенесли на наступний рік. І люди з розумінням ставляться до цього. 
Закликаємо вас – припиніть Alfa Jazz Fest, оголосіть у місті загальну жалобу".

Також сьогодні, о 17: 00 на пл. Ринок відбудеться реквієм, участь у якому візьмуть посли, музиканти та відомі люди, які приїхали до Львова.

«Концерти Альфа Джазу в неділю та в понеділок скасовуються. Сьогодні о 17.00 год – реквієм. Запалюємо свічки, разом молимось за тих людей, які загинули. Це велика біда для нас всіх. Один з загиблих – це наш хлопець з Золочева, який вчився в Академії сухопутних військ.
Всі виконавці, які є сьогодні у Львові, кардинально змінили репертуар. Сьогодні є молитва, яка є традиційною для всіх людей доброї волі, всіх віруючих. Прошу всіх долучитись до цієї молитви і бути разом з усім цивілізованим світом. Щоб світ побачив, що зірки, які приїхали до Львова, моляться разом з нами, щоб був мир в Україні», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Львів’яни змусили Садового завтра скасувати концерти Alfa Jazz Fest (ФОТО,ВІДЕО), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Самооборона #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...