• Головна
  • Водії автобусів не зупиняються на вимогу пенсіонерів
10:03, 14 червня 2014 р.

Водії автобусів не зупиняються на вимогу пенсіонерів

У четвер, 12 червня о 10:50 год. львів’янин побачив, як водій автобусу № 26 не зупинився на зупинці на вимогу двох пасажирів.

За словами львів’янина, Святослава Товстиги на зупинці Тичини-Лінкольна водій автобусу проігнорував прохання зупинитись двох пільговиків, які чекали на зупинці.

«Пільговиками були дві жінки віком приблизно 60-80 років. Завдяки даному конфлікту я запізнився на зустріч, один пільговик вчасно не приїхав до доньки, другий - в храм», - розповів у коментарі 032.ua пан Святослав.

Також молодик запевнив, що бачив як водій автобусу під час кермування транспортним засобом розмовляв, а  під час повороту на вул. Лінкольну не пропустив автомобіль і створив аварійну ситуацію, оскільки не увімкнув поворотникника.

«Отож , я чекаю упродовж семи календарних днів на свою електронну пошту фотокопії наказу про звільненя даного водія . В іншому випадку ми будемо спілкуватись із Управління транспорту та зв'язку через ген. прокуратуру , а із перевізником через суди»,  - зазначив Святослав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...