• Головна
  • Що найбільше вразило мера Львова на Альфа Джаз Фесті (ФОТО)
14:27, 13 червня 2014 р.

Що найбільше вразило мера Львова на Альфа Джаз Фесті (ФОТО)

Андрій Садовий не пропустив відкриття найбільшої музичної події року.

З 12 до 15 червня у Львові відбудеться джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest. Перед львівською публікою виступатимуть Ларрі Карлтон, Ді Ді Бріджуотер, Еліан Еліаш, Чарльз Ллойд, «зіркова» група Miles Electric Band, Лакі Пітерсон, Трилок Гурту.Не пропустив подію і мер Львова.

Picture 130

Picture 130

Читайте також: У Львові стартував Альфа Джаз Фест (фоторепортаж)

 «Я вчора був захоплений виступом Ді Ді Бріджуотер, яка у фіналі заспівала молитву. Ми маємо зараз складну ситуацію в країні. Вчора спілкувався з послами, їх дуже багато приїхало. Всі говорили – «ви молодці». В ці дні світ бачить іншу Україну, інший Львів. Це об’єднана країна, яка є разом, яка має велику надію. Музика об’єднує. Джаз – це музика вільних людей.

Хочу подякувати всім музикантам, які приїхали до Львова, приїхали підтримати Львів, Україну в цей час. Для нас це дуже важливо. Хочу подякувати всім, хто підтримує цей фестиваль. Без цієї підтримки важко було б забезпечити таких прекрасних виконавців. Сьогодні багато людей з багатьох країн світу спеціально їдуть до Львова. Вони знають, що тут є ТОП світового джазу. Приємно, що Львів є тим містом, яке об’єднує і шанувальників, і музикантів.

Це вже четвертий фестиваль. Я вірю в п’ятий, в десятий, вірю в наше майбутнє, яке ми спільно творимо.

Всі музиканти, які приїжджають, мають майстер-класи в музичних школах, у консерваторіях. Я сам шокований, що робить музика з людьми. Музика об’єднує, робить чудеса. Багато можна говорити, але коли ти слухаєш виконавця, його емоції, - це на все життя. Я щасливий, що ми у Львові маємо Альфа Джаз і так багато добрих і класних людей», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Picture 070

Picture 070

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АЛьфа Джаз Фест
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...