09:04, 6 червня 2014 р.

Лазерная эпиляция

Лазерна епіляція - це видалення небажаного волосся за допомогою спеціального лазера, який вибірково руйнує волосяний фолікул, при цьому шкіра не піддається негативному впливу.

В основі лазерної епіляції лежить принцип селективного фототермоліза. Світлове випромінювання вибірково поглинається частиною волосини, яка містить натуральний пігмент (меланін). При цьому виникає тепловий ефект, який нагріває волосяну цибулину і руйнує її без значимого ушкодження навколишніх тканин. Лунка колишнього волосяного фолікула повністю заростає, і шкіра стає дуже гладкою.

Плюси :

  • Процедура практично безболісна. Шкіра при лазерній обробці не пошкоджується, тому ризик інфікування або виникнення рубців практично виключений.
  • За допомогою лазерного апарата можна за один сеанс обробити велику поверхню, наприклад стегна і гомілки.

Мінуси

Так як основна мета лазера - пігмент меланін, необхідна хороша контрастність шкіри і волосся. Адже якщо і шкіра, і волоски темні, лазер буде впливати на всі пігменти відразу. Тому ідеальний варіант для лазерної епіляції - темні волоски на дуже світлій шкірі. Лазер не підходить тим, у кого волосся світліше шкіри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...