• Головна
  • Львівські депутати хочуть перевести доньку Євромайданівця з платної форми навчання на бюджетну
16:03, 3 червня 2014 р.

Львівські депутати хочуть перевести доньку Євромайданівця з платної форми навчання на бюджетну

Зараз активіст перебуває на лікування в Польщі, а його донька – студентка франкового університету. Депутати хочуть, щоб дівчина вчилась безкоштовно та ще отримувала іменну стипендію.

Сьогодні, 3 червня, під час сесії Львівської облради, депутати звернулися до ректора Львівського національного університету імені Івана Франка.

Народні обранці просять ректора віднайти можливість переведення з платної на державну форму навчання та призначення іменної стипендії студентці цього вишу Тітик Наталії Романівни, доньки активіста Майдану, який нині перебуває на лікуванні у Республіці Польща.  

 «На першому курсі факультету іноземних мов (відділення англійської філології) в університеті на платній формі навчається студентка Тітик Наталія Романівна, жителька м. Ходорова Жидачівського району Львівської області, – донька Тітика Романа Богдановича, який був активним учасником Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві, а 20 лютого на вулиці Інститутській зазнав важкого поранення. Станом на сьогодні Тітик Р. Б. перебуває на лікуванні в Республіці Польща, проходитиме довготривалу реабілітацію. На жаль, у медиків є сумніви щодо швидкого одужання пацієнта і повернення його до повноцінної фізичної праці як фахового спеціаліста будівельної галузі», – зазначено у вказаному зверненні.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...