• Головна
  • Як заробити грошей, поради експертів
Реклама
13:20, 30 травня 2014 р.

Як заробити грошей, поради експертів

Реклама

Сьогодні найвигіднішим та високоефективним способом вкладання коштів на Форексі чимало хто називає інвестиції у ПАММ-рахунки. Сьогодні Форекс вже не той, що був кілька років тому, коли інвестори асоціювалися з крупними бізнесменами, «гравцями» таємничого валютного ринку Форекс. Ситуація змінилася з впровадженням довірчого управління, коли інвестором міг стати абсолютно будь-хто, доручивши свої кошти в управління професійним трейдерам.

Не маючи спеціальних знань та освіти, найзвичайнісінька людина може відкрити рахунок у брокерській компанії та щотижня знімати прибуток, не докладаючи до цього жодних зусиль. За інвесторів працюють управляючі ПАММ-рахунків, торгуючи валютою на ринку та заробляючи прибуток.

ПАММ-рахунок – це і є той самий «міст», який дозволив «простим смертним» потрапити до світу високодохідних інвестицій та фінансової незалежності. Чимало громадян стали віддавати перевагу ПАММ-інвестуванню, переводячи банківські депозити на вторинні ролі. Вибір свій інвестори пояснюють, передусім, високими процентами від ПАММ-інвестування. Гарантувати тут, як і в будь-якій фінансовій справі, нереально, але можна розраховувати на 5-9% щомісяця. Це, безумовно, вище, аніж процентна ставка на депозиті у банку.

Однак, брокерські компанії пішли далі звичайних ПАММ-рахунків та запровадили на ринку . Раніше інвесторам доводилося самостійно формувати свій інвестиційний портфель з кількох різних ПАММ-рахунків, аби мінімізувати ризики можливих збитків. Але тепер навіть це інвесторам робити не потрібно, адже Індекс – це і є готовий інвестиційний портфель. Його формують самі спеціалісти брокера з найбільш прибуткових ПАММів. Віднині інвестувати одразу у кілька ПАММ-рахунків можна буквально «в один клік».

Варто лишень один раз зробити вибір та інвестувати певну суму в потрібний Індекс. Далі – система все зробить сама, і суму розподілить автоматично поміж ПАММами всередині Індексу, і позбавить інвесторів від необхідності численних реєстрацій під час приєднання до кожного окремого ПАММ-рахунку. Інвестування в Індекс – це і оперативно з огляду на час, і вигідно в плані мінімізації ризиків. Адже вірогідність, що усі ПАММ-рахунки, які входять до Індексу, одночасно зійдуть на мінус, - практично нульова. Тому при будь-якому розкладі інвестор залишається з прибутком. Індекси, як і окремі ПАММ-рахунки, мають кожен свою стратегію торгівлі. Тому кожний інвестор може обирати на свій розсуд Індекс з більш агресивною торгівлею, або ж Індекс з консервативними «поглядами» тощо.

Підім»ємо підсумки. Не варто нехтувати безпекою своїх капталів. Віддаючи перевагу ПАММ-інвестуванню можна переконатися в тому, що безпека та збереження коштів – це не порожні слова. При грамотному підході до такого інвестування можна значно примножити свої заощадження та створити відчутне джерело додаткового прибутку. Правильно обирайте брокера, вивчайте його «біографію», положення на ринку, відгуки партнерів та клієнтів.

Наприклад, , відомий актор кіно та просто яскрава творча особистість, неодноразово розповідав у ЗМІ та в інтернеті, що вже третій рік поспіль інвестує свої гроші у ПАММ-рахунки компанії Форекс Тренд. Він спробував та залишився задоволеним.

Доручивши свої кошти професіоналам, він забезпечив їм стабільне зростання, а собі – відчуття упевненості у завтрашньому дні.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...